Are 52 de ani, dar arată ca de 30. Secretele împotriva îmbătrânirii ale unei chinezoaice

Gong Li este o actriță din China care a ajuns o celebritate în întreaga lume după ce fotografiile sale au devenit virale. Deși are 52 de ani, aceasta arată ca o tânără de 30 de ani.
Femeia susține că nu a apelat la operații estetice, iar frumusețea sa se datorează tratamentelor naturale și remediilor folosite în medicina tradițională chinezească de mii de ani. Aceasta apelează la ingrediente naturale pentru a ține la distanță ridurile și alte semne ale îmbătrânirii. De fapt, Gong Li nu este singura femeie din China devenită faimoasă pentru aspectul său incredibil de tânăr și tenul ca de porțelan. Femeile din această țară folosesc de multe timp remedii naturale cu adevărat miraculoase. Iată câteva dintre aceste remedii, prezentate de globaliving.org:

Apă de orez pentru o piele tonifiată

Pielea cu aspect perfect, ca de porțelan, este reprezentativă pentru femeile din Asia, în special pentru cele din China sau Coreea. Acestea se pare că folosesc un secret pentru a-și menține tenul astfel.
Este vorba despre apa de orez, care poate fi obținută și folosită foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să lași la înmuiat un pumn de orez în apă, până când apa devine albă precum laptele. Aplică apoi apa pe față folosind o dischetă din bumbac.

Ulei de camelie pentru piele sănătoasă și păr strălucitor

Un alt ingredient uimitor de frumusețe al chinezoaicelor este uleiul de camelie. Uleiul obținut din florile delicate de camelie este utilizat pentru a hidrata pielea, pentru a reduce sau a preveni vergeturile, dar și pentru a fortifia părul și a-i oferi o strălucire naturală. Acest ulei mai este folosit și pentru a estompa cicatricile.

Fasolea Mung pentru a trata acneea

Fasolea Mung este un tip de fasole cu boabe verzi, cultivată de secole în China. Aceasta este folosită în alimentație, dar și sub formă de măști faciale pentru a reduce și preveni apariția coșurilor.
Boabele de fasole Mung sunt măcinate, iar făina obținută este amestecată cu apă pentru a forma o pastă. Această mască se aplică pe ten și se lasă să acționeze timp de jumătate de oră.

Ceai verde împotriva îmbătrânirii

Poate unul dintre cele mai eficiente și puternice ingrediente naturale folosite intens de chinezoaice este ceaiul verde. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, inclusiv de la nivelul pielii, ceea ce înseamnă că reduce imperfecțiunile precum pungile și cearcănele de sub ochi, zonele inflamate și înroșite. De asemenea, ceaiul verde este foarte bogat în antioxidanți, substanțe care combat radicalii liber responsabili pentru apariția prematură a ridurilor.

Frunze de mentă pentru uniformizarea culorii tenului

Poate ai observat că femeile din Asia un ten neted, de culoare uniformă, cu aspect impecabil. Se pare că secretul lor este menta, o plantă comună, care crește și la noi în țară.
Pentru a-ți face o mască naturală care uniformizează culoarea tenului, pisează câteva frunze de mentă într-un mojar și aplică pe ten pasta obținută. Las-o să acționeze timp de zece minute, apoi clătește-te.

Masajul facial pentru o piele sănătoasă

În medicina tradițională chinezească, masajul este deosebit de important atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Masajul zilnic al tenului stimulează circulația, ceea ce conduce la o mai bună oxigenare a celulelor și la eliminarea toxinelor. De asemenea, substanțele nutritive ajung astfel mult mai ușor la nivelul tenului, iar rezultatul este o piele cu un aspect sănătos și cu o strălucire naturală.

Frcutele goji

Fructele goji au devenit populare în întreaga lume datorită proprietăților miraculoase pentru sănătate. Aceste fructe conțin antioxidanți, aminoacizi, vitamine și minerale esențiale unei pieli frumoase și sănătoase, cu un aspect tânăr.
Poți adăuga fructele goji dezhidratate în apă caldă, împreună cu un plic de ceai. După ce ai băut ceaiul, poți consuma fructele, care s-au rehidratat și au devenit moi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod