ten

Adio, probleme cu tenul sensibil! 5 produse coreene care te salvează în orice situație

Poluarea, radiațiile UV și propriile alegeri nefericite, de la sedentarism la alimentația dezechilibrată și la fumat, au condus la o propagare a tenurilor sensibile.
Dacă acum câțiva ani acest tip de piele era extrem de rar întâlnit, fiind mai degrabă rezultatul unei moșteniri genetice ghinioniste, azi dermul care se înroșește ușor, se irită și reacționează agresiv la produsele de skincare e tot mai des întâlnit.

În același timp, există și speranță și, dacă nu mai crezi în ea, pur și simplu aruncă o privire asupra pielii de-a dreptul superbe a femeilor coreene. Aceste frumuseți cuceresc cu tenul tânăr și luminos la vârste la care alte femei se trezesc năpădite de riduri.
În aceste condiții, să ghicești vârsta unei asiatice a devenit aproape o provocare: zeițele din Orientul Îndepărtat arată la 60 de ani ca la 30 și la 40 ca la 20!

E posibil și pentru tine! Răsfață-ți tenul sensibil cu cele mai avansate formule, pe care le regăsești în rândurile de mai jos!

Frumusețe ca în Coreea: produsele de care asiaticele s-au îndrăgostit

E deja legendară frumusețea coreenelor! Deși aceste norocoase pământene cu chip de zână s-au născut cu siguranță sub o stea norocoasă, și grija pe care o au pentru pielea lor reprezintă o armă imbatabilă.
Noi am cercetat piața și, jinduind la aspectul fizic magic al coreenelor, am descoperit brandul Mizon, o adevărată binecuvântare pentru orice femeie care își prețuiește pielea.

Într-o industrie într-o continuă dezvoltare (skincare-ul în Coreea e aproape o religie de stat), Mizon s-a remarcat cu brevete și inovații de cea mai înaltă clasă, fiind cotată printre cele mai bune companii din țara asiatică. Cu ingrediente de calitate superioară, deținătoare de brevete peste brevete și înțelegând mai bine decât oricine nevoia tenului sensibil de produse hipoalergenice, Mizon este exact ceea ce ai nevoie acum.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod