8 trucuri de machiaj şi frumuseţe care îţi fac viaţa mai uşoară

Crezi că soluţiile tale de înfrumuseţare sunt cele mai eficiente şi mai simple? Întotdeauna ai ceva nou de învăţat, iar specialiştii în domeniu sunt cei care îşi împărtăşesc din când în când trucurile revoluţionare.
Iată câteva idei şi soluţii de frumuseţe care îţi fac viaţa mai uşoară:

Înainte de a aplica oja, rulează sticluţa între palme

Ai obiceiul de a agita puternic sticla de ojă înainte de a aplica? Ei bine, se pare că nu este o metodă prea bună, potrivit specialiştilor. Cel mai indicat este să rulezi sticla între palme. Dacă agiţi puternic, oja formează bule de aer, care fac apoi aplicarea mai dificilă şi neuniformă.

Foloseşte o pensulă evantai pentru a aplica mascara

În loc să foloseşti peria cu care este dotată mascara ta, aplică pe o pensulă evantai mică şi apoi colorează-ţi genele. Îţi permite să aplici aproape de rădăcini şi până la vârfuri, fără ca genele să se încarce exesiv.
Este o metodă ideală pentru a obţine un look natural şi discret. Eviţi lipirea genelor şi aspectul încărcat, pentru că fiecare geană va acoperită individual.

Conturează-ţi simplu şi rapid pomeţii

Suge obrajii şi aplică cu pensula pudră bronzantă în spaţiul rămas gol. Astfel vei fi sigură că îţi pui în evidenţă în mod corect pomeţii şi nu greşeşti aplicarea.

Foloseşte corect creionul dermatograf

Când îţi conturezi ochii cu un creion negru dermatograf, ai grija ca linia de sus să nu se unească cu cea de jos. În acest mod, ochii tăi vor părea mai mari.
Unde încep şi se termină genele, acolo ar trebui să se oprească şi linia de contur.

Aplică glitter cu o pensulă umedă

Dacă vrei să aplici glitter pe pleoape, pentru un machiaj de petrecere sau de club, foloseşte o pensulă umezită. Astfel te asiguri că particulele strălucitoare se vor fixa mai bine pe pleoapă şi eviţi ca în timpul aplicării să îţi cadă pe toată faţa.

Fă-ţi o cărare pe mijloc perfectă folosind nasul ca reper

O metodă uşoară pentru a-ţi face cărarea pe mijloc perfectă este să mergi cu degetul mic de-a lungul nasului, spre linia părului şi să începi cărarea din locul în care degetul tău a ajuns. Alinierea perfectă dintre nas şi cărare creează un aspect armonios şi este un truc folosit des de majoritatea hairstiliştilor.

Maschează părul deteriorat cu ceară şi pudră pentru păr

Poţi masca vârfurile despicate aplicând un strat fin de ceară, apoi pudră pentru păr. Ceara face ca pudra să se lipească de vârfuri, oferind un efect voluminos, de păr des şi fir gros, care maschează zona deteriorată a părului tău.

Foloseşte soluţia pentru protecţia termică a părului pe post de spray de strălucire

Aceste produse menite să-ţi protejeze părul de efectele temperaturilor ridicate ale aparatelor de styling conţin cantităţi mici de uleiuri, care oferă strălucire părului. De aceea, poţi folosi acest spray pentru a obţine un păr mult mai strălucitor, cu aspect sănătos.
Pulverizează de la depărtare o dată sau de două ori, pentru a nu-ţi încărca prea tare părul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 5 Oct 2013, 07:56
    frumos

    Da,sfaturi bune,doar ma intreb ce-i cu pensula pt rimel..Acum ca a aparut la Avon inteleg....Eu am cumparat dar nu m-am obisnuit inca,nu imi dau seama daca va fi un effect mai bun cand voi avea dexteritate..

    2
    0

  • Luiza pe 4 Oct 2013, 11:51
    pometi

    treaba cu pometii e chiar utila :)) mereu ma chinui sa aplic blush corect

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod