7 motive pentru care Victoria Beckham arată uimitor la 47 de ani. Secretele ei de frumusețe

Victoria Beckham se apropie de 50 de ani, însă pare că abia a împlinit 30. Descoperă ce face creatoarea de modă pentru a arăta impecabil.
De-a lungul anilor, fosta membră Spice Girls, actuală creatoare de modă, a dezvăluit ce face pentru a-și menține pielea frumoasă și pentru a preveni îmbătrânirea prematură. Victoria are o adevărată fobie în ceea ce privește îmbătrânirea și este recunoscută pentru faptul că nu zâmbește prea des, tocmai pentru a preveni formarea ridurilor de expresie. Însă în afară de acest obicei neobișnuit, vedeta respectă cu strictețe unele reguli de îngrijire.

Iată câteva motive pentru care Victoria Beckham arată impecabil la 47 de ani:


Este adepta masajului facial

Victoria a spus de multe ori că iubește masajul facial și că apelează la esteticieni pentru a primi cele mai bune tratamente. Ea a dezvăluit că esteticiana Sarah Chapman a fost cea care a ajutat-o să scape de acnee.

Citește și: Secretele de frumusețe care o ajută pe Cindy Crawford să arate impecabil la 55 de ani


Aplică ulei de corp pe pielea udă

Nu doar îngrijirea tenului este o prioritate pentru Victoria Beckham. Creatoarea de modă are grijă și de pielea corpului și a dezvăluit într-o postare pe Instagram că aplică ulei de corp pe pielea udă, imediat ce iese de la duș.
Ea folosește un amestec uleiuri naturale ce conține extract de alge, acai și fructul pasiunii.

Își menține tenul intens hidratat

Este cunoscut faptul că pielea se poate deshidrata în timpul zborului cu avionul, iar Victoria Beckham se asigură că nu se confruntă cu această problemă, având în vedere călătoriile sale dese. Vedeta a postat pe Instagram Story produsele pe care le conține geanta sa de voiaj, iar printre ele se află serumuri, creme hidratante și spray-uri cu apă termală care o ajută să-și hidrateze profund tenul în timpul zborului.

Folosește mască specială pentru ochi

Înaintea ședințelor foto și a evenimentelor pe covorul roșu, creatoarea de modă folosește de obicei o mască specială pentru zona ochilor, realizată din două bucăți care se mulează perfect sub ochi. Oferă o infuzie de ingrediente benefice care ajută la estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.
În același timp hidratează pielea sensibilă și reduce aspectul ridurilor.

Ia în fiecare zi suplimente de omega 3



Tenul cu aspect sănătos și radiant nu este doar rezultatul folosirii unor produse cosmetice scumpe. Victoria își hrănește pielea din interior, iar pe lângă o alimentație sănătoasă, apelează și la suplimente nutritive. Ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că ia în fiecare zi un supliment de omega 3 din ulei de pește, despre care a spus că este excelent pentru piele.

Apelează la terapia cu lumină

Terapia cu lumină este unul dintre noile tratamente revoluționare pe care vedetele le-au adoptat deja. Victoria face terapie cu lumină roșie pentru a estompa ridurile fine și a spori elasticitatea pielii, precum și cu lumină albastră, pentru a reduce efectul de față umflată și a vindeca acneea. 

Aplică același produs hidratant dimineața și seara

În loc să aplice creme hidratante diferite dimineața și seara, sau în funcție de sezon, Victoria Beckham se bazează întotdeauna pe același produs. La sfatul cosmeticienei sale, Melanie Grant, ea aplică atât dimineața, cât și seara crema hidratantă Augustinus Bader The Cream.
Și alte vedete, printre care Alexa Chung și Margot Robbie, au dezvăluit că se bazează pe acest produs pentru hidratarea tenului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod