5 procedee cosmetice care în timp îţi distrug frumuseţea



Pensarea excesivă

De fiecare dată când smulgi cu penseta un fir din sprâncenele tale ar trebui să te gândeşti că poate fi ultima dată când o faci. Sprâncenele se regenerează lent, iar firele smulse succesiv de-a lungul timpului devin tot mai subţiri, iar apoi dispar. Dacă te pensezi singură şi smulgi firele fără să stai prea mult pe gânduri, în timp este posibil ca sprâncenele tale să devină prea subţiri şi să nu mai crească.

Genele false

Aplicarea genelor false la ocazii speciale nu reprezintă un pericol pentru frumuseţea ta. Dar dacă faci asta des, genele aplicate fir cu fir, lipite cu un adeziv special, îţi pot distruge în timp rădăcinile genelor tale naturale, care devin apoi tot mai rare şi nu se mai regenerează.

Extensiile de păr

Pentru că se ataşează de şuviţele tale, pe care le supun unei presiuni constante, extensiile de păr cauzează în timp deteriorarea rădăcinilor şi căderea părului. Rezultatul este ceea ce se numeşte alopecie de tracţiune, adică zone ale scalpului lipsite de păr din cauza greutăţii care trage treptat părul din rădăcină. Evită folosirea constantă a extensiilor pentru păr şi, mai ales, evită-le pe cele care se lipesc cu adeziv de şuviţele tale naturale.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod