30 de manichiuri pe care să le porți în această vară

Manichiura îți reprezintă adesea starea de spirit, iar în zilele însorite de vară culorile vesele și modelele deosebite se potrivesc perfect.
Descoperă câteva idei de manichiuri pe care să le porți în vara 2018:

Stilul minimalist

O tendință puternică în design este stilul minimalist, care a fost adaptat cu succes și în ceea ce privește manichiurile. Dar dacă anul trecut liniile simple erau cele care dominau, în acest an punctele folosite pe post de accent vin să le ia locul. O manichiură într-o culoare bloc va arăta deosebit dacă aplici un punct într-o culoare puternică la baza unghiei.

Oja nude

Oja în tonuri nude rămâne și anul acesta o alegere de bază pentru unghiile noastre. Culorile care imită nuanța pielii, dar care au și tonuri subtile de mov și albastru arată excelent pe orice tip de unghie, indiferent de formă sau lungime.
Oja nude este o opțiune perfectă pentru manichiura din vacanță pentru că se potrivește cu orice ținută și este ușor de întreținut.

Modele geometrice

Desenele geometrice abstracte arată foarte bine pe unghii și se asortează de minune cu acest sezon, mai ales dacă alegi culori vesele sau saturate, intense. Modelele geometrice te vor ajuta să obții o manichiură cu un aspect modern, original.

Accente metalice

Manichiura în tonuri metalice pare să fie o constantă în tendințele pentru unghii ani la rândul. Dar în această vară, pentru un plus de originalitate, poți folosi nuanțele metalice sub forma unor detalii.
Trasează pe mijlocul unghii o linie verticală de la bază până la vârf cu o ojă aurie sau argintie, lăsând necolorat restul unghiei. Mai poți colora numai baza, sub forma manichiurii semilună cu ojă metalică.

Nuanțe pastelate mate

Îți amintești cu arăta la școală creta colorată pe tablă? Acesta este efectul pe care îl vei obține pe unghiile tale dacă folosești o ojă mată în nuanțe pastelate. Este un stil care se asortează perfect cu vara și cu atmosfera festivă din vacanță.
Tonurile delicate de piersică, bleu, verde mentă, roz sau lila sunt ideale pentru varianta mată. De asemenea, poți folosi un topcoat pentru matifiere, care te va ajuta să transformi orice ojă într-una mată.

Manichiura tropicală

Motivele botanice, așa cum sunt frunzele de palmier, de bananier și fructele exotice precum ananas sau kiwi se regăsesc în această vară printre cele mai populare modele pentru unghii. Inspiră prospețime, o atmosferă de vacanță și au un aspect tropical foarte interesant.
Folosește șabloanele pentru manichiura cu gel sau ștampilele cu astfel de modele pentru oja clasică.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod