30 de manichiuri cu glitter pe care să le porți în 2018

Anul acesta se poartă strălucirea, iar manichiurile cu glitter sunt o modalitate excelentă de a purta acest trend. În afara stilurilor clasice, poți încerca numeroase alte modele noi și interesante de manichiuri strălucitoare.
Sunt perfecte atât pentru zi, cât și pentru evenimentele speciale. Iată ce modele de manichiuri cu glitter să porți în acest an:

Nuanțe nude strălucitoare

Chiar dacă porți de obicei nuanțe nude sau neutre, nu înseamnă că trebuie să fie plictisitoare. Poți asocia aceste manichiuri cu oja glitter. Nuanțele strălucitoare de roz pudrat, piersică sau caramel arată foarte elegant cu un strop de strălucire.

Manichiură french inversată

O variantă modernă și interesantă de manichiură este manichiura french inversată, în nuanțe metalice. Conturează semiluna de la baza unghiei cu o nuanță intensă de auriu sau argintiu și folosește ca bază o culoare contrastantă. 

Manichiură ombre cu glitter

Dacă îți este dificil să faci fiecare unghie să arate la fel atunci când folosești glitterul, acest stil este perfect pentru tine. Aplică mai mult glitter la bază și din ce în ce mai puțin către vârfuri, pentru a crea un efect ombre.

Glitter holografic

Strălucirea holografică este una dintre tendințele majore ale acestui an în materie de manichiuri. Glitterul holografic reflectă lumina sub forma nuanțelor curcubeului, iar rezultatul este o manichiură care atrage toate privirile.

Manichiura moon cu glitter

Manichiura moon, care presupune conturarea semilunei de la baza unghiei, este o altă variantă excelentă de a purta glitterul. Aplică oja strălucitoare numai pentru a contura și umple baza.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod