24K, noua esenţă Joaquin Cortes

Joaquin Cortes a creat o esenţă a unui parfum în acord cu valorile sale,un simbol al succesului şi seducţiei.

Joaquin Cortes a creat o esenţă a unui parfum în acord cu valorile sale,un simbol al succesului şi seducţiei.

24K are o imagine distinctivă a unei sticluţe de parfum reprezentată printr-o foiţă de aur ce hipnotizează pe oricine aspiră pentru succesul personal. Toată dorinţa şi ambiţia sunt imprimate pefect pe simbolul unei monede strălucitoare de aur. Curba, cu numele artistului, imprimat pe moneda de mare valoare, amestecă prestigiul cu puritatea aurului.

 

Esenţa feminină este dulce, senzuală, catifelată si obsesivă... Aroma de scorţisoară ameţeste cu dulceaţa,  catifelarea şi căldura ce o emană facandu-te dependentă de ea, în compania piersicii şi a bergamotei ce radiază prospeţime şi tinereţe. Esenţele de mijloc au un minunat buchet de flori ce imbină căldura trandafirului, iar in miezul său, parfumul amestecă delicateţea lemnului de cedru cu dulceaţa vaniliei pentru a realiza o aromă senzuală şi seducătoare, care persistă pe piele.


Esenta masculina este dulce, senzuala si picanta prin prezenta grapefruitului aromatizat cu lamaie si bergamota. Aceste ingrediente aduc parfumul mai aproape de naturalete si puritate. Acest idilic buchet imbinat cu pasiune, persista pe piele, aducand atingerea naturaletii pe corp. Multumita sobritatii acestui parfum, se imbina asemenea unei flacari, msculinitatea si senzualitatea intr-un parfum de exceptie.

Parfumul este disponibil pentru femei ca EDT 100ml si 150ml Lotiune de corp, dar si pentru barbati ca EDT 100ml si 150ml Balsam dupa ras. Produsele sunt noi pe piata şi le puteti gasi in lantul de magazine DM Drogerie Markt si din Mai 2011 in B&B Collection şi Kendra.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bianca pe 7 Sep 2014, 10:40
    ??

    vreau sa comand....cum pot sa fac lucrul asta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod