manichiura

O pisicuță în lumea manichiurii: Culori de vară, care trebuie încercate!

Când vine vorba de îngrijirea unghiilor, nu există un consilier mai bun decât pisicuțele. Până la urma urmei, cine acordă atât de mult timp și atenție unghiuțelor ca și pisicuțele?
Perfecte, lungi, netede, ferme, lucioase, pur și simplu întotdeauna gata să facă impresie, oriunde te-ai afla. Cum să îți decorezi unghiile pentru vara care vine? Iată câteva sugestii ale pisicuței NANI!

Vara este o perioadă de relaxare dar și de aventură. Studenților li se apropie vacanța, iar noi, restul căutăm de asemenea, o vacanță binemeritată. În timp ce iarna ne place să ne ascundem acasă sub o pătură cu un ceai cald în mână și nu trebuie să ne facem griji cu privire la părul strofocat sau la picioarele nedepilate timp de câteva zile – fiindcă în caz de urgență, ascundem totul sub un strat de îmbrăcăminte - vara, este necesar să descoperim mai multe părți din corpul nostru.
Deci, să o facem așa, încât să nu ne fie rușine!

Picioarele depilate neted, părul frumos aranjat, un machiaj în armonie cu tonul pielii bronzate. Și desigur, unghii frumos îngrijite. Acestea nu pot lipsi dacă vrem să fim perfecte. Care culori, în ce privește moda și manichiura, se vor purta în sezonul cald care se apropie? Iată câteva sugestii ale drăguței mascote a magazinului online de produse cosmetice pentru unghii NaniNails - pisicuța NANI!

Culorile soarelui: De la neon la muștar și roșu seducător


Primul val de căldură și soarele de vară este întotdeauna binevenit iar cele mai multe dintre noi le așteptăm cu nerăbdare.
Imaginează-ți culorile razelor strălucitoare de amiază până la nuanțele de muștar, de la portocaliu la roșu care inundă cerul la apusul soarelui seara. Toate sunt expresive, pline de energie, optimism iar unghiile tale se vor lumina și îți vor îmbunătăți starea de spirit în acele zile când va ploua afară de dimineață până seara. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod