„Tunsoarea fluture” este noul trend adorat de celebrități: flatează orice formă a feței

Cauți o tunsoare nouă cu care să nu dai greș? Cea numită de hairstyliști „tunsoarea fluture” este răspunsul pe care îl așteptai.
Oare chiar exista o tunsoare care sa avantajeze pe toata lumea? Dupa ce in iarna am incercat trendul bretonului „cortina”, am recurs la numeroase metode (dovedite stiintific sau nu) de a-mi face parul sa creasca mai repede. Nu mi-a placut acel tip de breton pentru forma fetei mele, era destul de greu de aranjat si nu arata deloc la fel de bine ca pe Instagram.

Acum ca a crescut, cred ca pot sa abordez tunsoarea in forma de fluture, care este cel mai nou trend setat de celebritati si supermodele: gandeste-te la Jennifer Lopez sau la surorile Kardashian.

Petrece doar cateva minute scroland pe TikTok si vei da cu siguranta peste un creator care are layere voluminoase tip „fluture”.
„Din ce in ce mai multi clienti solicita o tunsoare fluture, pentru ca toata lumea afla despre ea de pe TikTok”, spune Drea Dettmers, un hairstylist din Utah. Addison Rae si Matilda Djerf sunt doua vedete TikTok care au popularizat aspectul stratificat, la fel si celebritati precum Sydney Sweeny si Kaia Gerber. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod