7 comportamente inconștiente care îți distrug șansa la fericire

Fiecare generație are un fel de monocultură, un model de guvernare sau un sistem de credințe pe care oamenii le acceptă, în mod inconștient, drept adevăr.
Obiectivitatea necesara pentru a vedea efectele monoculturii actuale este foarte greu de mentinut (odata ce s-a acceptat atat de profund o idee ca adevar), dar este cruciala.

O mare parte din framantarile noastre interioare sunt pur si simplu rezultatul unei vieti cu care nu suntem de acord in mod inerent, deoarece am acceptat o naratiune interioara despre normal si ideal fara macar sa ne dam seama.

Fundamentele oricarei monoculturi tind sa-ti impuna cum sa traiesti o viata mai buna si pentru ce merita cel mai mult sa traiesti (natiune, religie, sine etc.) si exista o serie de moduri in care actualul nostru sistem ne face sa ne taiem singuri craca de sub picioare in timp ce incercam sa evoluam.

Pur si simplu, exista cateva elemente fundamentale ale fericirii, luarii deciziilor, urmaririi instinctului si gasirii pacii pe care parca nu le intelegem.

Asadar, iata 7 dintre obiceiurile zilnice si comportamentele inconstiente care te tin departe de viata pe care ti-o doresti.

CE TE IMPIEDICA SA TRAIESTI VIATA CUM ITI DORESTI


1.
Consideri ca a-ti crea o viata mai buna inseamna sa te decizi ce vrei si apoi sa mergi sa obtii. In realitate, esti incapabila din punct de vedere psihologic sa prezici ce te va face fericita. Creierul tau poate percepe doar ceea ce stie, asa ca atunci cand alegi ce vrei pentru viitor, de fapt, recreezi doar o solutie sau un ideal al trecutului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod