7 afrodisiace cu efect puternic care te ajută să reaprinzi pasiunea în cuplu

Grijile și lipsa relaxării te aruncă în ghearele stresului și ți-ai dori ca viața ta de cuplu să fie mai diversă și flăcara iubirii voastre să ardă mai puternic? Dacă libidoul tău e tot mai scăzut, atunci încearcă să te redescoperi și să încerci puterea afrodisiacelor.
Iubeste-te mai mult si lasa timpul sa-si reia cursul normal, fara sa mai interfereze cu problemele cotidiene si incearca puterea afrodiziacelor naturale. Iti vor reaprinde simturile, iar tu vei fi mai increzatoare si mai deschisa sa incerci lucruri noi pentru a-ti stimula si libidoul si a-i creste calitatea.

„Poate ca suna banal, dar anumite alimente iti pot imbunatati libidoul. Viata devine mai placuta atunci cand tu si partenerul rau aveti momentele voastre in care va redescoperiti. Asa ca mananca cu incredere aceste alimente care iti imbunatatesc circulatia, echilibreaza hormonii si ofera vitalitate.
Toate acestea ajuta creierul sa se regenereze si sa se relaxeze astfel incat tu sa poti trece prin problemele vietii cu mai mult tact si rabdare”
, spune nutritionistul si terapeutul Reiki, Serena Poon, potrivit byrdie.com.

Ciocolata neagra creste apetitul sexual

Poate ca ai auzit de foarte multe ori, dar merita sa-ti aduci aminte ca ciocolata neagra este unul dintre cele mai puternice afrodiziace naturale. Aceasta contine doua substante chimice care sunt implicate in cresterea apetitului sexual: prima este triptofanul, important in productia serotoninei, substanta care creste placerea.
Celalalt este feniletilamina, un stimulent inrudit cu amfetamina, care este eliberat de creier atunci cand oamenii se indragostesc.

Pudra de maca stimuleaza circulatia sanguina

Pudra de maca este, de asemenea, un afrodiziac cunoscut inca din cele mai indepartate timpuri. „Din punct de vedere energetic, se crede ca maca ajuta la echilibrarea chakrei plexului solar, care guverneaza increderea si puterea personala, precum si chakra sacra, care guverneaza sexualitatea si energia creativa”, spune Poon.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod