Top 5 cele mai cool tendințe în materie de hairstyle pe care să le încerci vara asta

Dacă dorești să-ți schimbi culoarea părului, ei bine, avem vești bune pentru tine!
Hair stylistii recomanda in aceasta vara o serie de nuante si tehnici de colorare prietenoase cu parul, dar si cu… portofelul tau! Iata cateva idei de styling care nu necesita o ingrijire minutioasa si nici nu afecteaza fibra capilara.

„In acesta vara sunt foarte apreciate nuantele naturale. Evita produsele de styling care iti incarca parul, vopseste-l cat mai putin si alege formule blande de colorare. Pe piata exista o multitudine de produse profesionale care il mentin sanatos si ii permit o regenerare rapida.
Fereste-te de variantele care contin amoniac si opteaza cu incredere pentru cele cu uleiuri naturale de cocos si coloranti naturali”
, explica George Papanikolas, colorist profesionist si ambasador al marcii Matrix, mentioneaza instyle.com

1. Expensive Brunette: mai multe nuante de brunet intr-un singur hairstyle


Expensive Brunette se refera la jocul de nuante maronii din par si nicidecum la cat de mult te costa sa intretii acest look. Tehnica de colorare se realizeaza strict de un stylist (acesta va porni de la nuanta naturala a parului tau si va declina din aceasta doua-trei tonuri de culoare), insa partea buna este ca Expensive Brunette e un haitrstyle usor de intretinut.
Parul va creste, dar nu te ingrijora, fiind vopsit in nuante naturale, radacinile nu vor face discrepanta, iar tu te vei bucura de aspectul estetic al parului tau mai mult timp. Degradeurile sunt realizate de stylist in asa fel incat sa ofere profunzime si contur tunsorii tale. Vezi continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod