De ce “cealaltă femeie” nu este de vină când un bărbat înșală

Poate că ai fost și tu la un moment dat în situația ei. El nu era implicat într-o altă relație, dar îi plăcea să se joace cu tine și te-a făcut să te îndrăgostești.
Este instinctiv sa dai vina pe ea pentru infidelitatea partenerului. Ea este vinovata ca a aparut in calea lui, ea este vinovata pentru ca i-a raspuns la mesaje, ea este vinovata pentru ca nu a putut sa isi tina inima in frau si s-a indragostit de barbatul tau… ea este vinovata pentru tot.

Bineinteles, constientizezi ca nici el nu este mai prejos. Dar cand esti indragostita, ajungi dupa un timp sa crezi ca el nu ar fi gresit daca nu aparea ea ca sa il dea peste cap.

De ce “cealalta femeie” nu este intotdeauna vinovata cand un barbat insala? Sa aflam parerea unei femei care a fost la un moment dat “cealalta femeie”:

“Sincera sa fiu, aceste femei nu sunt personajul negativ.
Sunt femei care au crezut, la randul lor, ca se indragostesc de un barbat bun. Stiu deja la ce te gandesti: “De ce le aperi?”. Adevarul este ca nu le apar. Doar ca nu ai auzit cealalta versiune a povestii. Vei auzi intotdeauna despre greseala pe care au comis-o, dar nu vei afla niciodata cum s-a ajuns in acea situatie.

Cine a fost pana la urma vinovatul?


Ne grabim mereu sa judecam femeia, dar te-ai gandit vreodata ca poate barbatul este cel care a provocat totul? El, stiind ca este intr-o relatie cu tine, a sedus si s-a lasat sedus de altcineva.
Totul incepe cu un zambet (real sau virtual – sub forma de emoji pe retelele de socializare). Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod