Rețetă de balsam pentru păr fabulos: Hidratează, curăță și regenerează

Ai nevoie de un produs care să hidrateze părul în profunzime, să îi ofere strălucire, dar și să îl regenereze în același timp?
Uneori, produsul perfect este cel facut chiar de tine. Un balsam de par handmade poate indeplini toate conditiile de mai sus, chiar si atunci cand este creat din cele mai simple ingrediente. De fapt, poate chiar acesta este secretul: simplitatea.

In cazul de fata, vedetele din lista cu ingrediente sunt cele doua uleiuri esentiale. Cel de rozmarin incurajeaza regenerarea firelor de par si ofera un miros deosebit, iar uleiul de arbore de ceai curata scalpul si lupta impotriva matretii.

In plus, uleiul de ricin incurajeaza cresterea de fire noi, in timp ce uleiul de cocos aduce un plus de hidratare.
Nu in ultimul rand, untul de shea hidrateaza si el eficient firele si scalpul, lasand parul moale si matasos. Iata cum poti obtine si tu un balsam de par in cel mai scurt timp!

Reteta perfecta pentru balsam de par hidratant si hranitor: E gata in doar 10 minute!

Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

125 g unt de shea
3 linguri ulei de cocos
2 linguri ulei de ricin (sau de argan, daca ai firele de par subtiri si sensibile)
6-8 picaturi ulei esential de rozmarin
4-6 picaturi ulei esential din arbore de ceai

Modul de preparare:

1.
Pregateste untul de shea
De regula, untul de shea are o consistenta destul de vascoasa, asa ca este recomandat sa il incalzesti usor inainte de folosire, pentru a-l subtia si a-l face mai maleabil. Poti folosi metoda bain marie, in care pui untul intr-un castron curat, asezat deasupra unui ibric cu apa fierbinte. Ai grija ca apa ce fierbe in ibric sa nu atinga castronul cu unt. 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod