Părul brunet este OUT vara asta! Cu ce să îl înlocuiești, ca să fii cea mai fierbinte apariție

Cea mai potrivită culoare a părului tău este, cu siguranță... cea care îți place ție! Însă trebuie să recunoaștem că, odată cu trecerea, într-un nou sezon suntem tentate să apelăm la o schimbare a look-ului.
Pentru vara lui 2021, experții vin cu propuneri interesante în materie de culori, ideale dacă îți dorești să înlocuiești nuanța clasică. Nuanțele naturale se numără în continuare printre preferințe, însă în vogă sunt și alte culori fabuloase, ușor de întreținut și de purtat. 

Brunet în contrast


Brunetul va intra în anonimat în această vară și nu va mai fi nuanța predominantă de păr. În schimb, brunetul în contrast este în mare vogă. "Șuvițele de pe toată lungimea părului reprezintă o tehnică de colorare ce oferă iluzia unei baze mai deschise, dar necesită o întreținere frecventă", spune Bianca Hillier, coloristă din Los Angeles, conform Thezoereport.com.
Acest stil presupune ca baza să fie naturală, într-o nuanță închisă, la care se adaugă șuvițe blonde cât mai dese, pentru a oferi volum și luminozitate.

Blondul "ciupercă"



Blondul "ciupercă" nu este neapărat o culoare în sine, ci mai mult un stil de colorare. Se folosesc nuanțe alternante de blond deschis și cenușiu, iar rezultatul amintește de nuanțele de gri și bej ale ciupercilor champignon. Este o alternativă ideală pentru brunetele care vor să încerce un look fresh, fără a face tranziția la părul mult prea deschis, dar și pentru posesoarele unui blond mult prea deschis, care doresc să își întunece ușor nuanța. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod