De ce nu trebuie să-ți pese ce mărime porți la haine: 3 motive pentru care să nu mai pui presiune pe tine

Imaginea ta de sine este una foarte bună atunci când porți XS sau S. Când ești nevoită să alegi măsura M, începi să te îngrijorezi puțin, iar mărimea L este deja un coșmar la care nu vrei să te gândești.
Te regasesti in scenariul de mai sus? Daca da, atunci trebuie sa stii ca in aceeasi situatie sunt si sute de mii de alte femei. Marimile hainelor pe care le purtam au devenit un standard in functie de care ne judecam noi insine sau chiar una pe cealalta. S este bun, L este rau. XS este minunat, in timp ce XL este un motiv de rusine. Imaginea de sine are de suferit enorm de pe urma acestor asocieri.

Aceste prejudecati au radacini adanci. Totusi, a venit momentul sa nu te mai critici atat de aspru si sa accepti ca marimile hainelor nu sunt decat niste unelte prin care sa identifici mai usor piesele vestimentare care ti se potrivesc.
Atat si nimic altceva!

Iata 3 motive pentru care nu trebuie sa iti pese ce masura porti la haine:


1. Marimile sunt diferite in functie de brand – nu spun nimic despre tine!


Hai sa incepem cu un exercitiu practic. Deschide-ti dulapul cu haine si verifica etichetele mai multor perechi de pantaloni sau mai multor topuri pe care le ai in garderoba. S-ar putea sa observi ca masurile difera. Poate ca ai topuri masura S, dar si bluze marimea M sau chiar L. Poate ca jeansii tai favoriti au masura 36, in timp ce alta pereche care iti vine grozav pe corp este 40. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod