Nuanțele de păr care se poartă primăvara aceasta

Cum ne vopsim părul primăvara asta, ca să fim în ton cu tendințele? Dacă plănuiești o schimbare de look, îți vor plăcea ideile noastre.
Primavara este anotimpul care readuce natura la viata. Este anotimpul care aduce optimismul si buna dispozitie, sezonul in care renuntam la hainele groase si grele pentru hainele vaporoase si usoare, in care nu ne mai acoperim capul si lasam parul sa straluceasca in soare.

Si pentru ca asta este situatia, nu strica sa facem o vizita la salonul de infrumusetare pentru a readuce la viata si parul, care a stat mai mult prin in coada, ascuns sub caciula sau o gluga. Bineinteles, este alegerea ta daca vrei sa mergi la salon sau sa apelezi la o prietena de incredere, care stie ce sa faca cu parul tau.

Mai jos gasesti cele mai actuale tehnici de colorare.


Blond capsuna


Daca tanjesti dupa o schimbare de look indrazneta si doresti in acelasi timp sa respecti tendintele, afla ca nuantele de blond ce merg spre piersiciu-capsuna sunt pe val primavara asta. “Aceasta culoare este atat de la moda in acest moment – am vazut-o la foarte multe femei in timpul Saptamanii Modei la New York”, a declarat Brittaney Danyel, stilist si colorist StyleSeat, San Diego.

“Subtonurile de piersica sunt magulitoare pentru orice nuanta de piele.
Daca vrei sa fii si mai indrazneata, poti opta pentru un rosu-piersica vibrant, care iti va scoate in evidenta trasaturile”, a mai adaugat aceasta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod