Ce spune data nunții despre viitorul vostru împreună

Dacă ești o persoană atentă la ce spun astrele, atunci s-ar putea să vrei să afli ce spune data nunții despre căsnicia ta.
La fel ca ziua de nastere, data nuntii poate oferi indicii despre viitorul tau alaturi de cel caruia i-ai jurat iubire la bine si la rau. Mai multe detalii ofera astrologii Ophira si Tali Edut – gemenii astrologi. Acestia dezvaluie la ce sa te astepti de la viitorul vostru impreuna, in functie de semnul zodiacal caruia ii corespunde data nuntii voastre.

Berbec (21 martie—19 aprilie)


Berbecul este o zodie aventuroasa, indrazneata si independenta. Daca te casatoresti in plin sezon al Berbecului, adica intre 21 martie si 19 aprilie, casnicia ta va fi plina de spontaneitate.
Imagineaza-ti escapade de ultima ora, cine surpriza si alte momente romantice neprevazute. Mai mult, ai ocazia sa ramai tu, sa nu te pierzi ca individ si sa iti pastrezi intimitatea. Dar aveti grija sa nu deveniti prea competitivi unul cu celalalt, asa cum tind sa procedeze cuplurile casatorite in sezonul Berbecului.

Taur (20 aprilie-20 mai)

 
Taurul este o zodie extrem de senzuala. Daca va veti casatori intre 20 aprilie si 20 mai, tu si sotul tau va veti bucura de cele mai frumoase lucruri pe care viata le are de oferit si nu o sa va dati in laturi de la a va dezmierda cu gustul dulce al luxului.
Vestea si mai buna este ca o casnicie oficializata in zodia Taurului este o casnicie solida, de lunga durata.  Pont: daca simtiti ca intervine monotonia, incercati lucruri noi – in dormitor si in afara lui. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod