Frumuseţe. Ce sunt microextensiile şi cum te ajută să ai un păr mai bogat



La Beauty Play alegem mereu cele mai moderne și non-invazive tratamente pentru că punem preț pe calitate și rezultate de top. Am adus micro-extensiile în România pentru că sunt un serviciu accesibil și oferă rezultate incredibile. Micro-extensiile invizibile sunt personalizate și adaptate nevoilor fiecarui client, folosind doar păr natural de cea mai bună calitate, ales manual în fabrici renumite din vestul Rusiei. Ne mândrim cu faptul că în acest moment salonul nostru este singurul din România care are specialiști pregătiți în această tehnică de aplicare, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un procedeu extrem de delicat", declară Viktorija Petrescu, owner Salon Beauty Play.

Cum funcționează micro-extensiile profesionale de păr?

Acestea sunt aplicate individual, fir cu fir, și sunt fixate pe mici secțiuni de păr natural prin formarea de micro-legături (de mărimea unui bob de orez). Chiar dacă acestea sunt de mici dimensiuni și sunt practic indetectabile, ele sunt 100% sigure și extrem de rezistente.
Dimensiunea legăturii poate fi ajustată în funcție de densitatea părului natural și prin urmare extensiile pot fi aplicate chiar și pe un păr foarte rar și rămân complet invizibile.

Cui îi sunt indicate micro-extensiile profesionale de păr?

Aproape oricine poate beneficia de acest tip de extensii, atât timp cât există o mică zonă de contact pe care s-ar putea fixa. De aceea acestea sunt soluția ideală pentru persoanele care se confruntă cu un păr vizibil rărit sau foarte scurt. Acest procedeu de aplicare distruge mitul conform căruia doar femeile pot beneficia de extensii, pentru că sunt o soluție ideală chiar și pentru bărbații care se confruntă cu o pierdere accelerată a podoabei capilare.


Ai vrut să încerci o tunsoare nouă și rezultatul nu este cel pe care îl dorești sau ai un breton care nu îți mai place? Micro-extensiile profesionale se pot aplica chiar și pe fire foarte scurte de păr deci nu mai trebuie să aștepți luni de zile până când poți corecta greșeala și în doar câteva ore te poți bucura din nou de look-ul mult dorit.
Nu în ultimul rând micro-extensiile profesionale de păr sunt ideale pentru a crea volum fără a avea aspectul greoi sau artificial al extensiilor clasice. Pentru că sunt atât de greu de detectat, acestea sunt perfecte pentru orice persoană care își doreste un păr bogat, frumos și sănătos!

Avantaje:
Pot fi aplicate cu o grosime de la un bob de orez până la aproximativ fir cu fir
Pot fi aplicate doar pe anumite zone: unde părul este foarte rar, doar pe breton sau perciuni
Pot fi aplicate pe păr foarte scurt ( dacă înainte extensiile se puteau aplica doar pe păr începând de la 10 cm, acum se poate lucra și pe o lungime de 1-2 cm.)
Sunt invizibile
Nu deteriorează firul de păr atunci când sunt aplicate corect
Pot fi aplicate doar ca șuvițe, ca alternativă la vopsirea părului
Pot fi aplicate și bărbaților care au probleme cu căderea părului, persoanelor cu păr foarte rar sau celor cu chelie în zona creștetul capului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod