Coafura feminină care a dominat pe podiumurile New York Fashion Week – trebuie să o încerci și tu

Coafurile de podium sunt adesea complicate și necesită ceva mai multă îndemânare, însă vestea bună e că le poți simplifica după bunul plac, fără să pierzi din rafinament.
Toamna aceasta la Saptamana Modei de la New York au fost extrem de populare cozile impletite, sub toate formele: pe o parte, in crestetul capului, la baza cefei, foarte lungi, scurte sau accesorizate cu esarfe. Designerii au preferat ca in rest parul sa fie extrem de neted si lucios, pentru un look editorial, dramatic.

Impletiturile sunt in trend


Cum le adaptezi la viata de zi cu zi?


In timp ce aceste coafuri de zeita arata incredibil pe podium, in viata de zi cu zi sunt mai greu de reacreat: la urma urmei, impletiturile nu sunt chiar usor de realizat. Insa poti cu siguranta sa le adaptezi si sa le transformi in coafura ta semnatura (mai ales in acele zile cand parul nu arata grozav, dar e prea devreme ca te speli din nou pe cap).
Iata cateva propuneri interesante:

Coada de cal impletita


Cel mai simplu mod de a purta impletituri este, desigur, coada de cal impletita. Gigi Hadid o poarta destul de des, pentru ca e feminina si se adapteaza oricarui stil (sport sau sexy). Nu trebuie decat sa-ti strangi parul sus, in crestetul capului, si apoi sa-l impletesti simplu, pana la varfuri. Foloseste elastice de par cat mai discrete. Daca ai in general un par care se electrizeaza sau este dezordonat, foloseste putin ulei de par inainte si dupa realizarea coafurii, pentru un look neted.
Vezi continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod