Baleiaj în nuanțe de scorțișoară, cel mai important trend al acestui sezon

Nuanțele de castaniu, cupru și în general culorile de păr calde, care includ un subton roșu, se numără printre cele mai importante trenduri de colorare a părului din sezonul toamnă-iarnă 2020
Iar dacă vrei un stil în tendințe care este foarte ușor de întreținut, atunci ar trebui să încerci un baleiaj în nuanțe de scorțișoară.

Ryan Trygstad, coloristul care se ocupă de nuanțele intense de păr ale unor staruri precum Jessica Chastain, declară pentru Refinery29 că sezonul rece este momentul ideal de a încerca o nuanță caldă de păr precum scorțișoara. „Probabil ai scorțișoară acasă, prin urmare îți este ușor să vizualizezi cum ar arăta pe păr această nuanță caldă de castaniu auriu.
Poți păstra șuvițele mai deschise de păr, precum stilul ombre sau baleiaj, apoi să adaugi tonuri de roșcat cupru. Rezultatul este o nuanță caldă, cu reflexii, care oferă dimensiune părului
”, spune specialistul.

Este importante de reținut că nuanțele de roșcat se estompează mai repede decât alte culori. La nivel celular, pigmentul roșu are cea mai mare moleculă, ceea ce înseamnă că este mai dificil să penetreze cuticula care acoperă firele și astfel este eliminat mai repede. 
Pentru a păstra nuanța de scorțișoară pe păr pentru mai mult timp, ar trebui să folosești un tratament special pentru menținerea culorii părului vopsit.
Alege șampon și balsam pentru părul vopsit, spală-te pe cap de maximum două ori pe săptămână și nu folosi apă fierbinte.

Dacă ești brunetă natural și vrei o nuanțare ideală pentru toamnă, poți încerca șuvițe în nuanțe de scorțișoară, care oferă dimensiune și strălucire. 

În cazul în care ai părul creț sau ondulat, specialistul avertizează că acest tip de păr reacționează diferit la pigment comparativ cu părul drept, lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când încerci nuanțe de scorțișoară. 

Pentru că buclele absorb mai multă culoare, coloristul tău ar trebui să opteze pentru șuvițe ceva mai groase.
Iar dacă porți părul și drept și ondulat, trebuie găsit acel echilibru între șuvițe prea subțiri și prea groase, astfel încât să se potrivească cu ambele coafuri
”, spune Trygstad.

Poți opta pentru accente oranj în partea de top sau poți alege tonuri ceva mai delicate de brunet cu accente de cupru. De fapt, nuanța de scorțișoară este zona intermediară dintre șaten și roșcat. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod