Asta este coafura HOT care ia cu asalt vara 2021. Divele internaționale o adoră!

Nu ai nevoie de apariția unui eveniment special în viața ta pentru a decide să îți faci o schimbare de look. Desigur, nu ne referim la una dramatică, ci mai degrabă la un refresh dat coafurii tale. A apărut deja tendința de hairstyle pentru această vară, iar noi nu putem să spunem decât că este extrem de... HOT!
Divele internaționale ne-au convins deja să renunțăm la vechile tehnici de stilizare a părului și să încercăm cel mai nou trend al sezonului, deja viral pe Instagram și TikTok. Versatilitatea este cuvântul cheie, iar partea cea mai bună este că ai la dispoziție nenumărate modalități prin care să arăți diferit în fiecare zi a săptămânii. Vezi, în galeria foto, cum să porți și tu faimosul breton "cortină", ca să arăți ca o adevărată divă.

Jennifer Lopez


Hairstylistul Chris Appleton a publicat o serie de fotografii cu noua coafură a lui J.
Lo, în care diva apare purtând celebrul breton tip "cortină". Nuanța de un blond auriu și strălucitor este evidențiată de părul perfect îndreptat și de șuvitele cu vârfuri întoarse din partea din față, stilizate în așa fel încât să îi încadreze foarte bine forma alungită a feței.

"Acest breton este foarte ușor de întreținut și îți permite să îl porți cât de lung îți dorești, fără a fi nevoie să îl tunzi foarte des pentru a-i păstra lungimea", spune stilistul, conform InStyle.com. Vezi galeria foto pe Divahair.ro (plus VIDEO)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod