7 lucruri normalizate de societate, deși sunt extrem de nepoliticoase și deranjante

De cele mai multe ori, nu ne punem la îndoială obiceiurile de zi cu zi. Totuși, s-ar putea să îți dai seama că și tu ai anumite comportamente normalizate de societate, dar care nu sunt deloc în regulă pentru cei din jur.
Chiar daca suntem atente la felul in care ne comportam fata de ceilalti, este posibil sa avem mici scapari. Fie ca le constientizam sau nu, exista aceste lucruri normalizate de societate, dar de care ar trebui sa scapam cat mai rapid.

Iata 7 lucruri normalizate de societate, care totusi ar trebui sa iasa din obiceiurile noastre!


1. Comentariile facute la adresa siluetei


Nu este niciodata in regula sa faci comentarii la adresa corpului altei persoane. Chiar daca o feliciti ca a slabit, s-ar putea ca acest lucru sa nu fie vazut drept un compliment.
„Ce mult ai slabit, arati super!” poate fi perceput ca un „Inainte nu aratai deloc bine!”, ceea ce poate fi frustrant si extrem de deranjant. Ca sa nu vorbim despre comentariile de tip „parca te-ai mai implinit putin”.

2. Remarcile despre felul in care cineva alege sa manance


„Esti vegana? Vai, dar nu e deloc bine, am citit ca veganii au mereu probleme de sanatate” sau „Nu stiu cum poti fi vegetariana, mi se pare  groaznic” sunt lucruri pe care nu ar trebui sa le spui nimanui, niciodata. In aceeasi categorie intra si comentariile de tip „ce mult mananci, ti-a fost foame!” sau „de ce mananci atat de putin?”.
Alimentatia este un subiect personal si o alegere la fel de personala! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod