8 ingrediente pe care să le incluzi în ritualul de îngrijire a părului

Fiecare tip de păr are nevoi specifice. Pe lângă tratamentele profesioniste pentru păr, există anumite ingrediente naturale pe care ar trebui să le incluzi în ritualul de îngrijire a părului.
Produsele de păr pe bază de ingrediente naturale sunt cele mai potrivite. Sunt prezente sute de ingrediente în natură, care pot fi utilizate în compoziția produselor de păr. Acestea ajută podoaba capilară să-și recapete sănătatea și frumusețea. Mai jos, am enumerat câteva dintre acestea.

Ingrediente pentru îngrijirea părului uscat și fragil


Miere - acest produs natural poate preveni deteriorarea firelor de păr, deoarece acționează ca un umectant, împiedicând deshidratarea părului. Conținutul ridicat de zahăr din miere ajută firul de păr să rețină apa, echilibrând astfel nivelul de umiditate. De fapt, umiditatea menține cuticulele părului moi, împiedicând ruperea firelor de păr.

Ulei de cactus - acesta are un conținut bogat de acizi grași, care previn și reduc căderea părului. Vitaminele și mineralele din uleiul de cactus îmbunătățesc sănătatea părului deteriorat, reușind să-i redea strălucirea. 

Ingrediente pentru îngrijirea vârfurilor despicate


Ulei de măsline - acest ulei reprezintă soluția perfectă de hidratare de care au nevoie vârfurile despicate. În plus, conține acizi grași, antioxidanți și vitamina E.

Extract de aloe vera - pe lângă îmbunătățirea circulației sângelui, planta de aloe vera poate accelera și producția de celule noi. De aceea, este elixirul perfect pentru vârfurile despicate.

Ingrediente pentru îngrijirea părului lipsit de volum


Lavandă - floarea de lavandă are un parfum dulce și delicat, iar uleiul de lavandă are proprietăți regenerative, oferind sănătate și volum părului, de la rădăcină până la vârfuri.

Ierburi de Provence - proprietățile ierburilor de Provence sunt asemănătoare cu cele ale lavandei. Acestea oferă volumul firului de păr și ajută la curățarea sa, fără a-l încărca.

Ingrediente pentru îngrijirea părului vopsit


Zmeură - acest fruct este renumit pentru abilitățile sale de curățare a podoabei capilare, pentru o strălucire de invidiat, chiar și a părului vopsit.

Ulei de floarea-soarelui - în momentul în care firele de păr sunt deshidratate, pierd și culoarea vopselei. Însă uleiul de floarea-soarelui te poate ajuta să previi această situație, oferindu-i părului vopsit hidratarea de care are nevoie.

Dacă vrei să beneficiezi de beneficiile ingredientelor naturale enumerate mai sus, gama Schauma Nature Moments deține soluția perfectă. Aceasta conține 4 tipuri de șampoane și balsamuri în următoarele combinații: Honey Elixir & Barbary Fig Oil, Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, Succulent Raspberry & Sunflower Oil, Provence Herbs & Lavender.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod