17 vedete care arată complet diferit cu și fără breton

Bretonul are capacitatea de a schimba radical aspectul unei persoane și este o modalitate simplă de a obține un look nou și interesant.
Sandra Bullock, Keira Knightley, Kim Kardashian sau Jennifer Lawrence sunt numai câteva dintre vedetele care au purtat de-a lungul timpului breton. Iar fotografiile înainte și după demonstrează cât de mult se schimbă aspectul unei persoane atunci când alege o tunsoare cu breton.

Dacă vrei un nou look și nu ești pregătită pentru o tunsoare complet diferită sau o nouă culoare de păr, atunci bretonul este soluția ideală. Te va ajuta să faci o schimbare ce va avea un impact major asupra chipului tău.

Anul acesta bretonul a revenit în tendințe, cel mai important trend fiind cel al bretonului cortină.
Voluminos, gros și cu vârfuri ușor întoarse în exterior, acest tip de breton inspirat de stilul anilor '70 le-a cucerit pe influencerițe și fashioniste. Este asociat adesea cu o tunsoare în scări, de tip shag, și cu onduleuri mari și lejere care oferă mult volum. 
Avantajul bretonului cortină este dat de lungimea sa. Fiind mai lung decât un breton clasic, poate fi separat pe centru (de unde și denumirea de breton cortină), dar poate fi dat și pe o parte, în funcție de preferințe.
Astfel obții trei tunsori diferite într-una singură pentru că ai posibilitatea să schimbi cărarea în trei moduri diferite.

Care este secretul unui breton care arată perfect și ți se potrivește de minune? În primul rând ai nevoie de priceperea unui hairstilist bun. Dacă abia știi să-ți tunzi singură vârfurile tocite, sunt șanse foarte mici să-ți poți tunde singură un breton care să arate bine, prin urmare este mai bine să nu încerci.

Multe femei au regretat amarnic după ce au făcut experimente pe părul lor în timpul carantinei, bretonul fiind pe lista tunsorilor pe care au încercat să le realizeze singure. 

Descoperă în galerie 17 vedete care arată complet diferit cu și fără breton.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod