De ce poartă vedetele tunsori până la nivelul umerilor? 30 de stiluri care se potrivesc oricui

Unele tunsori se potrivesc oricui, indiferent de forma feței sau textura părului. Printre ele se numără și tunsorile până la nivelul umerilor, iar faptul că sunt preferatele celebrităților demonstrează acest lucru.
Tunsoarea până la nivelul umerilor, cunoscută și sub denumirea de „long bob” (bob lung) sau „lob”, a devenit una dintre favoritele vedetelor. Este un tip de tunsoare care se potrivește celor mai multe femei, fiind în același timp o tunsoare de tranziție de la un păr mai scurt, precum bob, la părul lung.

Numeroase vedete apelează la acest stil pentru că este foarte ușor de întreținut. Este o tunsoare clasică, ce poate lua numeroase forme și se poate adapta perfect în funcție de textura naturală a părului, pe care o pune în valoare. 

De exemplu, poți opta pentru o tunsoare până la umeri în scări, în stilul shag care este în tendințe în 2021, fiind inspirat de tunsorile anilor '80.
De asemenea, un look modern, care face părul să arate mai des și voluminos, este tunsoarea până la umeri cu vârfuri drepte, inegale.

Citește și: Cele mai importante tunsori în tendințe din această vară 


Ai de ales dintr-o varietate largă de stiluri, de la cărare pe mijloc, pe o parte sau breton. În acest an se poartă bretonul de tip cortină, care este mai lung și se încadrează treptat în lungimea părului. Este despărțit pe jumătate, de unde îi este inspirată și denumirea.
Arată excelent în asociere cu o tunsoare până la nivelul umerilor, indiferent care este textura părului tău.

Printre numeroasele staruri care poartă tunsoarea până la umeri se numără modelul Ashley Graham, actrița Sophie Turner, Rosie Huntington-Whiteley, Victoria Beckham sau Zendaya.

Descoperă în galerie 30 de vedete care arată excelent cu tunsori până la nivelul umerilor și inspiră-te din stilul lor dacă vrei să faci o schimbare de look și îți dorești o tunsoare clasică, ușor de întreținut.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod