Vandalism cu stil: 32 de desene inteligente care au cucerit Parisul

Toate orașele au făcut cunoștință cu graffiti. Există, însă, și o formă de vandalism care cucerește străzile și oamenii pentru că se bazează pe umor și imaginație.
În ultimii ani, numărul artiștilor stradali talentați a crescut rapid, un fenomen care influențează interesul oamenilor pentru street art, așa că nu-i ușor să creezi artă inteligentă într-un interval scurt de timp.

Cu imaginație și umor, OakOak, un artist din Saint-Etienne, transformă orice detaliu neîmsemnat într-o mică operă de artă care atrage atenția tuturor. Cunoscut pentru stilul său urban, el folosește spray și se folosește deseori de obiectele pe care le întâlnește la fața locului, astfel că desenele lui interacționează adesea cu locurile în care sunt amplasate.

Multe dintre desenele pe care OakOak le-a creat pe străzile din Paris pot fi admirate pe Instagram și Facebook și se bucură de apreciere în toată lumea.
Iată câteva dintre ele, publicate de Bored Panda!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod