Tratamente medicale estetice pentru rezultate naturale

Fie ca ne dorim bucle naturale, o coafura cu aspect ciufulit dar coafat, un machiaj cu aspect de no makeup, conceptul de a crea un aspect natural dar aranjat este foarte atragator pentru noi toti si este un nou trend cerut si acceptat din ce in ce mai mult in ultimul timp in multe domenii.
Dar dupa cum poate multi am incercat sa il obtinem si sa il cream, am observat ca este  dificil de obtinut.  

Acest lucru este valabil si in cazul celor mai populare tratamentele de medicina estetica cu acid hialuronic si botox. Aceste tratamente pot face minuni in lupta cu cele mai comune semne de imbatranire, dar obtinerea rezultatelor naturale si nu un aspect  artificial, vizibil injectat nu este mereu usor de obtinut. Pentru asta sunt necesare aplicarea ultimelor tehnici de injectare cu canula atraumatica, utilizarea produselor cu acid hialuronic speciale de ultima generatie, botoxul injectat prin alta tehnica pentru un aspect intins dar nu inghetat,  si nu in ultimul rand experienta si simtul estetic al medicului. 

Din fericire evolutia tehnicilor medicale si noile metode de injectare au dus la posibilitatea efectuarii tratamentelor cu obiectivul de a obtine acest aspect natural- diminueaza ridurile, ridica comisurile, ajuta la refacerea volumului si conturului facial, fara a modifica fizionomia, fara a avea un aspect artificial, ci se pastreaza trasaturile iar aspectul devine imbunatatit, intinerit, proaspat.  

Noile metode de injectare a fillerelor cu acid hialuronic cu canula atraumatica, in combinatie cu substantele de top in lume utilizate in clinica noastra, au avantajul de a corecta imperfectiunile  fara a da un aspect “injectat” vizibil, contin tehnologii de ultima generatie ce previn un rezultat cu aspect artificial sau rigid.

Fetele noaste sunt in continua miscare si expresivitate a ceea ce simtim si dorim sa exprimam, fie ca realizam sau nu acest lucru mereu, iar cand o parte a fetei ramane imobila, aspectul este nenatural.   

In clinica UltraEstetic Dr. Irina Arsene va ofera tratamente inovatoare, de ultima generatie, intregul concept al clinicii si tratamentele oferite au ca obiective principale obtinerea rezultatelor naturale, durabile in timp si efectuate in siguranta. 

Puteti gasi informatii detaliate despre tratamentele efectuate in clinica pe pagina noastra  www.ultraestetic.ro   

Dr Irina Arsene - Clinica UltraEstetic
Tel: 0720 790 098
Str Ernest Juvara 34, Cotroceni, Bucuresti
info@UltraEstetic.ro 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod