Soluţia care te scapă de burtă, dacă dieta nu funcţionează

Grăsimea abdominală este mai periculoasă pentru sănătate decât cea din oricare altă zonă a corpului, avertizează specialiştii. Pe lângă slăbirea naturală, există câteva soluţii chirurgicale eficiente. Iată care sunt acestea!

Grăsimea abdominală este mai periculoasă pentru sănătate decât cea din oricare altă zonă a corpului, avertizează specialiştii. Pe lângă slăbirea naturală, există câteva soluţii chirurgicale eficiente. Iată care sunt acestea!

Potrivit Prof. Dr. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice, "dimensiunea taliei unei femei nu trebuie să depăşească 80 centrimetri, iar la bărbaţi 94 centimetri. Când talia se măreşte, se acumulează grăsime în interiorul abdomenului, grăsime care este toxică".

Din păcate, lipsa de timp sau priorităţile nu ne permit să respectăm toate aceste reguli şi tocmai de aceea, pentru tot mai multe femei, şi chiar si bărbati, este mai simplu să apeleze la intervenţiile chirurgicale de îndepărtare a celulelor de grăsime depuse în exces.

Lipoaspiraţia este una dintre intervenţiile care ne pot scăpa de stresul „colăceilor” formaţi în jurul abdomenului, aflăm de la medicul Silvia Stănculescu, specialist în chirurgie plastică - microchirurgie reconstructivă. "Intervenţia se poate face cu anestezie generală, intravenoasă, completată cu anestezie locală sau cu anestezie peridurală. Operaţia durează în medie o oră pentru o zonă; vibroipoaspiraţia implică introducerea unei canule speciale în ţesutul adipos, prin incizii de 3-4 mm şi prin mişcarea de mutaţie care îi este imprimată se realizează emulsionarea grăsimii şi aspirarea ei. De regulă sunt necesare 2-3 incizii pentru fiecare zonă. Cicatricele sunt greu de observat şi nu pun probleme din punct de vedere estetic,” mai precizează doctoriţa Silvia Stănculescu.

Lipoaspiraţia este indicată persoanelor cu greutate normală ce au depozite izolate de grăsime care creează o aparenţă disproporţionată şi care tipic nu răspund la dietă şi exerciţii fizice.

Tehnicile moderne folosesc injectarea ariei care va fi aspirată cu un lichid care conţine anestezic diluat pentru a reduce disconfortul postoperator şi adrenalină care reduce sângerarea. Aceste tehnici se numesc "tehnici tumescente”. Ele pot să fie îmbinate cu succes cu abdominoplastia, care este procedura chirurgicală cu ajutorul căreia se elimină atât excesul de piele cât şi de grăsimea de la nivelul abdomenului mijlociu şi inferior. Astfel, musculatura abdominală poate fi întărită în acelaşi timp operator dacă este necesar.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 5 Ian 2012, 23:52
    lipo

    Eu am facut acum 7ani. rezultatele se pastreaza daca ai un stil relativ sanatos si cumpatat de viata. te ingrasi uniform

    0
    0

  • Viorica pe 23 Nov 2011, 22:09
    Pretul liposuptiei

    Pretul liposuptiei in Romania e de 1500-1800 euro pe linga 5500-6000 de euro de Spania-Italia e u. pret rasonabil .

    0
    0

  • Viorica pe 23 Nov 2011, 22:04
    Liposuctia

    Dragele mele eu am facut liposuptie acum doi ani si vreau sa va asigur ca acum am aceeasi burta ca imainte de a face operatia ,mi-au extras 3.800 gr de grasime dar din pacate acum e la loc ,asa ca daca aveti de gind sa va faceti operatia aceasta sa stiti ca daca nu va ingrijiti cu un regim alimentar o faceti degeaba .

    0
    0

  • alessandra pe 26 Oct 2011, 01:36
    nu reusesc sa dau burta jos

    am avut 3nasteri si mi.a ramas burta si niste solduri imense sunt dispusa la orice basta ca scap de burta si de solduri va rog contactatima 0756 386 252

    0
    0

  • skumpika pe 22 Apr 2011, 19:18
    fara burta

    e interesant si misto!

    1
    0

  • fluturas3a pe 11 Mar 2011, 12:11
    preturi?

    si eu as vrea sa stiu cat costa. chiar ma intereseaza pentru ca sunt bat de slaba si totusi.... am un colacel si oricata miscare fac, tot nu scap de el

    1
    0

  • kitialbastru pe 28 Ian 2011, 20:12
    Plasturii SLIMPATCH

    As vrea sa stiu daca acesti plasturi ajuta la slabire si daca cineva a folosit si a mers [adica a slabit]

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod