Silicoane! Cât te ţin şi ce complicaţii pot să apară

Termenul de garanție al unui implant cu silicon este un subiect în jurul căruia se pun foarte multe semne de întrebare. Multe dintre femeile care și-au mărit astfel sânii sau care doresc să apeleze la operația de mărire a sânilor cu implanturi siliconice, vor să fie sigure că alegerea pe care au făcut-o va trece testul timpului.

Durata unei proteze mamare poate fi influențată de calitatea și aspectul acesteia, dar și de eventualele complicații care pot să apară. Există implanturi care pot sta în corp chiar și o viață fără nicio problemă. În cazul în care apar complicații, protezele trebuie înlocuite. Rapoartele Societății Americane de Chirurgie Plastică arată că la 10 ani de la operație, 76% din implanturile mamare necesită la un moment dat o înlocuire. Acest fapt se datorează contracției de capsulă, rupturilor de înveliș, lăsării sânilor sau infecțiilor cronice. "Este important ca implanturile alese să fie de bună calitate și, mai ales, să fie omologate. Un chirurg care respectă munca sa și viața pacienților nu va folosi niciodată implanturi neomologate (așa zise „chinezești”). Complicațiile care pot apărea în urma utilizării a astfel de implanturi pot fi dezastruoase. Deși diferența de preț dintre implanturile omologate de calitate și cele neomologate este destul de mare, consider că sănătatea, rezultatul și durabilitatea în timp sunt mult mai importante”, spune chirurgul estetician Călin Doboș.

Controlul regulat este esențial

Este important ca femeile să întrebe medicul ce calitate de implant se va folosi. Doctorul poate oferi implanturi care să aibă o durată de viață limitată sau cu o durată de viață nelimitată. Cert este însă că la o anumită perioadă de timp este necesar să mergeți la controale, pentru ca medicul chirurg să vă spună dacă s-au produs modificări în timp sau prezentați eventuale modificări de aspect.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 24 Feb 2015, 13:25
    fara silicon

    acum 1 an am vrut sa imi pun silicoane dar o prietena a avut mari probleme dupa implant si am renuntat. am inceput sa caut solutii naturiste si am gasit clinical bust. mai intai am cumparat capsulele si dupa 1 cutie deja am simtit sanii mai plini. am continuat asa vreo 3 luni si sanii imi crescusera cu 4 centimetri. acum folosesc si crema ptr ca ma ajuta sa am sanii fermi si sa nu fac vergeturi in urma maririi. sunt happy

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod