Injectarea cu acid hialuronic, cea mai populară metodă de înfrumuseţare din lume

Buzele pline și bine conturate sunt de cele mai multe ori asociate cu frumusețea și tinerețea. Ne putem naște cu buze mai subțiri sau se pot subția din cauza trecerii timpului.
Potrivit statisticilor, injectarea cu acid hialuronic este metoda de înfrumusețare cea mai utilizată de femeile din întreagă lume. În 2014, în Statele Unite ale Americii, aproximativ 1.7 milioane de femei, au ales o procedură de mărire a buzelor prin injectare cu acid hialuronic, arată datele publicate de Societatea Americană de Chirurgie Plastică și Estetică (ASAPS).  

Marirea buzelor poate fi realizată pentru a accentua buzele unei femei, sau pentru a reîntineri buzele care au început să îmbătrânească.
În prezent, există mai multe metode de mărire a buzelor, începând de la cele temporare cu acid hialuronic, până la cele permanente cu implanturi de silicon sau transplantul de grăsime proprie (lipofilling)
”, spune Dr. Ion Zegrea, medic specialist în chirurgie plastică.

Acidul hialuronic există în mod natural în toate organismele vii, ajută la reținerea apei și are un rol important în menținerea supleței, elasticității și tonicității epidermei. Pentru că este o substanță care există deja în corp, acidul hialuronic nu prezintă recomandări speciale sau contraindicații în folosirea lui.
Un doctor estetician va recomanda întotdeauna dozajul potrivit injectării în funcție de nevoile pacientului.   

Injectarea cu acid hialuronic – pe locul doi în topul procedurilor non-chirurgicale 
Ultimele statistici ale Societății Internaționale de Chirurgie Plastică și Estetică arată că injectarea cu acid hialuronic este pe locul doi, cu aproape 2,7 miloane de intervenții, după procedurile cu toxină botulinică la care au apelat aproape 5 milioane de pacienți din întreagă lume, anul trecut.
 

Procedura de injectare cu acid hialuronic durează în jur de 15 minute și este o intervenție non-chirurgicală. Practic, se injectează gelul (acidul hialuronic) cu un ac foarte fin, în cantități mici, în interiorul buzei superioare și/sau inferioare. Rezultatele injectării cu acid hialuronic durează în jur de 3-6 luni.”, a adăugat chirurgul estetician Ion Zegrea. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod