Inna a strâns un miliard de vizualizări pe canalul ei de YouTube

Cântăreaţa a acumulat pe contul ei de YouTube mai multe vizualizări decât artişti renumiţi precum Robbie Williams (298 de milioane) sau Madonna (278 milioane).
După ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonaţi (în prezent, are peste 1.6 milioane de abonaţi), a bifat două videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări (“In Your Eyes” feat. Yandel şi “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reuşeşte să stabilească un nou record şi adună 1 miliard de vizite pe propriul canal, https://www.youtube.com/INNA 

De-a lungul vremii, Inna a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cântă cu bandul pe acoperişurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari oraşe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar şi Bucureşti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele Innei în toată lumea. 

Aceste cifre sunt impresionante, Inna acumulând pe contul ei de YouTube mai multe vizualizări decât artişti renumiţi pe canalele proprii: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizări). 

Inna are rezultate extraordinare în online. Pe lângă YouTube, are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950.000 de followers pe Instagram, 1 milion de followers pe Twitter, primele conturi verificate ale unor artişti români. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 9 Feb 2016, 15:25
    mda

    Mda, impresionant, cu ce altceva se poate mindri?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod