Îmbătrâneşte frumos. 6 operaţii estetice cu adevărat folositoare ca să arăţi la 40 de ani ca la 20

Orice femeie îşi doreşte să arate cât mai bine, aşa că popularitatea operaţiilor estetice a crescut foarte mult în ultimii ani. Cum tratamentele cosmetice nu răspund întotdeauna nevoilor pieţei, tot mai multe femei apelează la intervenţii chirurgicale în scopuri de înfrumuseţare.

La Hollywood este demult o modă a operaţiilor estetice, cele mai multe dintre actriţele de mare calibru apelând cel puţin o dată la beneficiile bisturiului.

Află care sunt operaţiile estetice care te vor face să arăţi ca la 20 de ani, chiar dacă ai 40:

1. Mastopexia

Mastopexia este operaţia de lifting al sânilor. După o anumită vârstă, din cauza sarcinii sau a oscilaţiilor de masă corporală, sânii femeilor încep sa se lase, căpătând un aspect nu tocmai plăcut. Pielea îşi pierde elasticitatea, iar estetica lor se modifică. Mastopexia vine în ajutorul femeilor care au această problemă, iar rezultatele acestei intervenţii ce redă aspectul iniţial al pieptului nu sunt comparabile cu cele cosmetice menite să facă acelaşi lucru.

2. Mamopexia cu implant

O intervenţie asemănătoare mastopexiei este mamopexia cu implant, destinată femeilor cărora li s-au lăsat sânii din cauza unor pierderi de greutate. Reducerea masei musculare în această zonă poate fi substituită prin implant mamar, odată cu ridicarea sânilor.

Sânii tai vor arăta ca în tinereţe în urma unei astfel de intervenţii. Femeile care au trecut printr-o operaţie de acest gen au declarat că liftingul sânilor le-a redat încrederea în forţele proprii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod