Vedetele gay din România şi poveştile lor de dragoste. Află ce au declarat!

Recent, Mircea Solcanu, fost prezentator la Acasă TV, a vorbit în direct la Kanal D despre orientarea sa sexuală, dezvăluind cum a devenit homosexual.

Fosta vedetă de la Acasă TV nu este nici prima, nici ultima celebritate din România care şi-a făcut curaj şi a recunoscut public că este homosexual. Însă, în urma dezvăluirilor de la Kanal D, Mircea Solcanu riscă să fie pus la zid de o societate care acceptă foarte greu faptul că persoanele se pot iubi cu semeni de acelaşi sex.

Mircea Solcanu şi-a început discursul afirmând că şi-a dat seama de mic că este diferit de ceilalţi copii şi că la 18 ani a avut prima relaţie serioasă cu un băiat. „La 16 ani deja știam ce sunt. Prin clasa a şasea sau a şaptea am realizat. Am găsit o carte și am citit despre gay și am zis «Ups, ceea ce simt eu se cheamă cumva!». Am zis că poate mi se pare că sunt diferit, dar apoi am conștientizat. Țin minte că am fost la terapeut, lui i-am spus prima dată. Aveam 23 de ani și am zis că dacă nu merg eu, o să mă ducă cineva. A fost greu. Terapeutul era o femeie. Au fost vreo patru ședințe.

La ultima ședință m-am așezat pe pat, i-am spus ce sunt, și apoi am început să plâng și am plecat acasă“, a spus Solcanu.

Vedeta a mai spus că, deşi era conştient că este gay, prima experienţă sexuală a fost destul de grea şi i s-a făcut rău. „Prima experienţă cu un băiat a fost la 18 ani. Era apropiat ca vârstă. Era imediat după Revoluţie, să nu uităm că te puteai duce la puşcărie pentru asta. El a făcut primul pas. Eram mic, mă durea şi stomacul, dar până la urmă a fost ok. Am avut o experiență și cu o fată. Nu poţi să spui că nu-ţi place «ciorba de burtă» până nu o încerci. Voiam să mă conving, să nu existe niciun regret, să nu îmi pun întrebări «ce-ar fi fost dacă?». Am avut o relaţie de mai mulți ani de prietenie. Era mai mare, dar mă iubea foarte mult. Fizic am funcţionat, dar ce faceam cu sufletul? Ea ştia că sunt gay“, a continuat fostul prezentator de la Acasă TV.

Solcanu a menţionat că cea mai lungă relaţie a sa a durat peste şase ani, dar că, de când a mărturisit public orietarea sa sexuală, nu a mai avut relaţii serioase, ci doar aventuri.

„Viaţa mea după mărturisire s-a schimbat în sensul că oamenii nu au mai vrut să iasă cu mine în oraş, ca să nu fie fotografiaţi.
După primul material paparazzo, nu am mai avut nicio relaţie, doar aventuri şi o singură relaţie cu un băiat la Londra“
, a încheiat el.

Leonard Miron şi-a pierdut prietenii


Un alt homosexual declarat este fosta vedetă TVR Leonard Miron. Bărbatul a afirmat, la fel ca şi Solcanu, că persoanele din jurul său l-au tratat diferit după ce au aflat ce orientare sexuală are. „După ce am recunoscut că sunt gay, lista prietenilor s-a cernut“, a afirmat acesta.

Leonard Miron a vorbit şi despre momentul în care mama lui a aflat că el este gay. „Nu cred că a trebuit să-i spun mamei. Noi nu am avut niciodată o discuţie pe subiectul ăsta pentru că nu au existat niciodată întrebări. Nu spun că ceea ce fac e bine, vreau doar să nu fiu judecat. Nu cred că e rost de justificare, totul a decurs normal. Nu a fost niciodată nicio problemă, mama ştia prietenii mei pe care i-am avut în ultimii 20 de ani. Cred că mai mult a simţit. Nu cred că trebuie să te aşezi la masă cu mama ta şi să-i spui cum eşti tu.

Ea este un om extraordinar şi a înţeles“, a spus vedeta.



Fostul prezentator de la TVR a mai afirmat că se gândeşte, împreună cu iubitul său, să devină părinte. Leonard a mărturisit faptul că femeia care-i va dărui un copil este cea care l-a ales şi l-a rugat să fie mamă. Vedeta a spus că nu intenţionează să separe viitorul bebeluş de mama lui.

„Femeia care o să-mi dăruiască un copil este o prietenă mai veche şi ea a fost cea care m-a ales pe mine să fiu tatăl copilului ei. Copilul va sta cu ea. Provin dintr-o familie în care am avut doar mamă, nu am avut tată. Sunt de părere că un copil nu poate să crească, să se dezvolte sau să fie educat cum trebuie în lipsa unei mame. Copilul va sta cu ea şi va avea doi taţi“, a încheiat Leonard Miron.

Mircea Zara preferă aventurile


Primul bărbat din România care a avut curajul să recunoască public că este homosexual a fost Mircea Zara. Acesta a vorbit mereu deschis despre orientare lui sexuală, afirmând că nu îi este ruşine cu faptul că este gay.

În trecut, acesta a afirmat chiar că îi plac mai mult aventurile cu bărbaţi decât relaţiile serioase.

„Am concerte în toată ţara, Doamne ajută, nu mă pot plânge. Poate din cauza asta nu am timp nici să-mi fac pe cineva. Oricum e complicat să ai o relaţie, intervin multe chestii, mai ales atunci când nu poţi sta pe acasă. Prefer aventurile, poate mai târziu o relaţie serioasă. Nu că nu nu-mi place să am pe cineva lângă mine, numai că e greu“, a spus Mircea Zara.

11 Aprilie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nancu pe 17 Apr 2014, 16:45
    homosexualitatea

    am 51 ani si am invatat pina la aceasta virsta ca nu trebuie sa judeci pe nimeni,de ce te-ar interesa ce face un individ in intimitate?intreaba-te daca tie ti-ar placea sa fi judecat ptr ceea ce faci in propriul pat?cred ca nu ! deci:eu ai respect chiar si homosexuali fiind asa cum respect pe orice om,de ce arunci cu piatra dupa ce-i aflii orientarea sexuala si pina atunci nu?este o intrebare pe care trebuie sa si-o puna fiecare din cei ce judeca!

    3
    18

  • Arici Pogonici pe 11 Apr 2014, 07:49
    Si ce-i daca esti homosexual?

    Depinde de nivelul de educatie si intelegere al prietenilor pe care i-ai avut. Oricum nu-mi dau seama de ce ar trebui sa fie o problema de a iesi in continuare la o terasa, la petreceri cu un prieten care a devenit homosexual, bineinteles daca acesta nu manifesta dorinta de exprimare a noilor practici, cu cei care pana de odinioara ii erau cu adevarat prieteni.

    15
    65

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod