Frumuseţe. Cum să alegi forma implantului mamar? Sfatul expertului

 

Foto: Silvia Stănculescu-Vasalos, chirurg estetician

 

Măsuratori necesare pentru a stabili forma și dimensiunea unui implant


În protocolul standard de determinare a formei și mărimii implantului sunt incluse următoarele proceduri: distanța de la jumătatea claviculei la mamelon, distanța de la manubriul sternal la mamelon, distanța de la mamelon la șanțul inframamar, baza sânului, pliul cutanat superior, lateral și medial și circumferința peste și sub sâni.

Discuțiile dintre pacientă și chirurgul estetician sunt foarte importante pentru ca acesta să înțeleagă care este dorința pacientei și așteptările ei față de rezultatul final. Pacienta trebuie să știe “exact ce vrea” și să exprime cât mai clar acest lucru tocmai pentru a elimina orice nemulțumire ulterioară.

“Se spune că un implant bine ales și bine “pozitionat”, în acord cu caracteristicile fizice ale pacientei, doar privind bustul acesteia, nu poate să ajute la “diagnosticarea” formei: proteză rotundă sau anatomică”, susține chirurgul estetician.
Costul unei intervenții de mărire a sânilor este de 3.500 euro, prețul include analizele pre operatorii, ecografie mamară, anestezie, protezele mamare, manoperă, o noapte de spitalizare și 6 controale postoperator. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 2 Dec 2015, 12:03
    estrogeni

    Eu folosesc pastile cu estrogeni naturali, se numesc Clinical Bust...stiu ca le-a luat si Andreea Antonescu pentru marirea sanilor....si pe langa faptul ca mi-au crescut sanii d ela cupa B la cupa C, mi s-au si ridicat putin.

    0
    0

  • Madalina pe 30 Oct 2015, 10:18
    Forma implant

    Alegerea implantului chiar este esentiala,am apelat la doamna dr. Silvia Stanculescu-Vasalos pentru o marire de sani, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod