fetelor,voi ce mai gatiti???
-
0 1destul de complex ''procesul de creatie'',Angi...
mie mi-a mai ramas cate ceva de ieri... -
Mie nu mi-a mai ramas din ciorba de perisoare de ieri ca a mancat prietenul meu tot...si cainele a avut o contributie..
Eu incerc sa-l conving pe prietenul meu sa manance mai putina carne,el e meat addicted,e musai sa manance carne in fiecare zi.M-a sunat acu ca era la Real sa ma intrebe ce sa ia si l-am avertizat sa nu vina cu nici un fel de carne acasa.
Maine i-as face o salata de vinete ca-i place dar tb sa mai adaug ceva mai consistent si nu stiu ce.. -
Reteta am invatat-o de la un unchi mare pescar si inrait al gratarelor,suna pompos dar este relativ simpla,deci: rosii intregi coapte pe gratar,ardei iute copt sau proaspat ,ardei copt(obtional),usturoi zdrobit cu sare,1 lig bulion,apa,sare si piper.
Se marutesc toate mai maricel si se amesteca,separat se da in clocot apa cu ling de bulion,se amesteca si potriveste cu sare si piper.
Se serveste rece.
Se poate folosi la orice carne rosie.