fetelor,voi ce mai gatiti???

  •  
    • 1394 mesaje
    21 Iul 2009, 17:21
    0 1
    destul de complex ''procesul de creatie'',Angi...
    mie mi-a mai ramas cate ceva de ieri...
  •  
    • 4811 mesaje
    21 Iul 2009, 17:34
    0 0
    Mie nu mi-a mai ramas din ciorba de perisoare de ieri ca a mancat prietenul meu tot...si cainele a avut o contributie..
    Eu incerc sa-l conving pe prietenul meu sa manance mai putina carne,el e meat addicted,e musai sa manance carne in fiecare zi.M-a sunat acu ca era la Real sa ma intrebe ce sa ia si l-am avertizat sa nu vina cu nici un fel de carne acasa.
    Maine i-as face o salata de vinete ca-i place dar tb sa mai adaug ceva mai consistent si nu stiu ce..
  •  
    • 2487 mesaje
    21 Iul 2009, 17:36
    0 0
    Meniul zilei la BIM'S, varza calita in ulei, friptuta rece, salata orientala si o experienta,adica am incercat sa reproduc o conserva cu ulei din peste,inca n- am gustat dar va tin la curent cu rezultate.
  •  
    • 7673 mesaje
    22 Iul 2009, 14:17
    0 0
    varza calita am facut si eu,cu scarita de porc usor afumata,ciorba de gaina si ma pregatesc sa fac un pandispan cu visine
  •  
    • 2487 mesaje
    22 Iul 2009, 14:27
    0 0
    Supa de rosii si incerc o reteta din revista,tarta cu ficatei si ciuperci.
  •  
    • 1394 mesaje
    22 Iul 2009, 18:46
    0 0
    eiiii............gospodinelor!
    am ''gatit de-am rupt''epene galben,pepene rosu,nectarine si banane!
    si pt ca nu era destul,ne hidratam cu apa minerala!
    daca nu mai postez pe-aicea sa stiti ca am disparut.... pe motive de inanitie!!!!!
  •  
    • 90 mesaje
    22 Iul 2009, 19:01
    0 0
    fasole cu rasol afumat si salata de fasole cu rentas!

    dar am facut sauna!
  •  
    • 13910 mesaje
    22 Iul 2009, 21:38
    0 0
    am copt si eu azi dim. 3 vinete.......

    dar mi-ati facut o pofta cu varza si fasolea!
  •  
    • 7673 mesaje
    23 Iul 2009, 16:37
    0 0
    chiar mi-ai dat idee cu vinetele,ellado
    maine e vineri,asa ca-mi fac si eu,cu ceapa verde si rosii
  •  
    • 2487 mesaje
    24 Iul 2009, 15:39
    0 0
    Salut,cum o mai duceti pe caldurile astea?
    Cu ce va rasfatati pe weekend?
    Tarta mea a fost pe 1/2 reusita,umplutura nr 1 ,aluatul 0 barat,cind s-a racit a devenit tare .
    Data viitoare renunt cu totul la aluat si pun in tava unsa.
    Cu pestele e super ok,l-am folosit dimineata la micul dejun.
  •  
    • 459 mesaje
    27 Iul 2009, 15:55
    0 0
    Eu am facut piure de cartofi, peste la gratar si ciorba de pui cu bors.
  •  
    • 1394 mesaje
    27 Iul 2009, 16:35
    0 0
    azi,m-am ''intors'' in bucatarie....
    triumful a constat in: salata de vinete cu maioneza,ardei copti cu otet;
    pe seara--''comit'' o pizza!
    pofta buna la toata lumea!
  •  
    • 2487 mesaje
    27 Iul 2009, 17:41
    0 0
    Pe finalul asta de saptamina m-am rasfatat si am mincat la alti,de azi iar in bucatarie,am pofta de o friptura de curcan cu sote de cartofi si saramura de rosii,poate ma pornesc si fac.
  •  
    • 2439 mesaje
    27 Iul 2009, 17:52
    0 0
    Cam complicat suna, Bim
    Am gasit un blog simplu :

    http://bunatati-simple.blogspot.com/
  •  
    • 1394 mesaje
    27 Iul 2009, 17:59
    0 0
    Bim,cum e saramura de rosii?
    nu am auzit niciodata,daramite sa mai fi si mincat!
  •  
    • 13910 mesaje
    27 Iul 2009, 20:32
    0 0
    bim, saramura de rosii? ce si cum e aia?
  •  
    • 2487 mesaje
    28 Iul 2009, 14:59
    0 0
    Reteta am invatat-o de la un unchi mare pescar si inrait al gratarelor,suna pompos dar este relativ simpla,deci: rosii intregi coapte pe gratar,ardei iute copt sau proaspat ,ardei copt(obtional),usturoi zdrobit cu sare,1 lig bulion,apa,sare si piper.
    Se marutesc toate mai maricel si se amesteca,separat se da in clocot apa cu ling de bulion,se amesteca si potriveste cu sare si piper.
    Se serveste rece.
    Se poate folosi la orice carne rosie.
  •  
    • 2487 mesaje
    28 Iul 2009, 15:06
    0 0
    Ralucutz imi plac si mincarurile simple,dar la min acasa sunt adepti stilului slow food,asa ca gatesc pt toti.Multumesc de adresa.
  •  
    • 13910 mesaje
    28 Iul 2009, 21:20
    0 1
    bim, am trecut sosul-saramura in caietul meu de retete.
  •  
    • 2487 mesaje
    29 Iul 2009, 14:59
    0 1
    Sper sa iti placa,ca tipsuri poti sa il faci mai gros prin pasarea legumelor prin blender cu mai putina apa ca un sos si servi cu cipsuri sau tortilias .Merge de minune si cu peste la gratar.