Hipster la 78 de ani: Cine este Prințul Michael de Kent, cel mai elegant bărbat din familia regală

Toți ochii sunt ațintiți asupra noii generații a Familiei Regale Britanice: Prințul William, Prințul Harry și soțiile lor, Kate Middleton, respectiv Meghan Markle.

30 de coduri de bare cum n-ai mai văzut: Nu le găsești oriunde!

Cine stă să se uite la coduri de bare când face cumpărături? Și totuși, există oameni care „le vânează“ la raft după ce au găsit unul sau mai multe coduri ingenios desenate. Iată ce surprize poți găsi pe ambalajul produselor!

Michael B. Jordan, cel mai sexy bărbat din lume în 2020: „Femeile din familia mea sunt mândre de asta“

Actorul american, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat din lume în acest an, a dezvăluit cum se simte după ce a primit acest titlu și ce planuri de viitor are.

Obiceiul la care trebuie să renunțăm: de ce să spui "Știu ce simți" face mai mult rău decât bine

Există multe situații în care apropiații au nevoie de ajutorul nostru. Și primul instinct este să le spunem că știm exact cum se simt pentru că, probabil, am trecut și noi printr-o situație asemănătoare cândva. Acest obicei poate face...

Dominique Ogreanu, adolescenta care luptă pentru ca fiecare copil să fie auzit: „Doar 8% dintre copii consideră că părerea lor este luată în serios”

„Ce știi tu? Ești copil!” - cine nu a auzit această replică cel puțin o dată se poate numi norocos. Copiii din întreaga lume se lovesc zilnic de această problemă, pe lângă nedreptățile pe care le au de înfruntat.

2021 te obligă să te lepezi de vechiul TU! O nouă eră începe și trebuie să fii pregătită pentru asta

Fiecare An Nou reprezintă un alt început, chiar dacă nu realizezi în acele momente. Anul 2020 a fost marcat de întreruperi, reflecții, singurătate, trezire și schimbare. În 2021 vei culege toate roadele din ultimele luni și vei putea să te...

Ideea genială a unei artiste și provocarea ei: Dacă ai putea călători înapoi în timp, cu ce vedetă ai face un selfie?

Cum ar fi dacă am avea o mașină a timpului cu care să călătorim înapoi, în trecut, și să ne întâlnim cu vedetele care nu mai sunt astăzi în viață?

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Leul nu trebuie să aștepte ca alții să facă primul pas

Fii pregătit(ă) pentru ce urmează! Află totul din horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 noiembrie! Te vom anunța mereu ce îți pregătesc astrele. Leu, nu aștepta ca alții să vină la tine, mergi tu în întâmpinarea lor!

Planta cu o mie de resurse! Tot ce trebuie să știi despre extractul din cânepă

În ceea ce privește compoziția nutrițională a cânepei, aceasta se remarcă prin conținutul extraordinar de vitamine și minerale. Include proteine, grăsimi (dintre care atât de importanții acizi Omega-3, o veste minunată mai ales dacă...

Cum previi acneea în perioadele stresante, potrivit dermatologilor

2020 a fost și este în continuare un an mai stresant decât ne puteam imagina. Drept urmare, unele dintre noi simt acest lucru și la nivelul pielii.

Horoscop 2021. Berbec: Noul an va fi plin de entuziasm, oportunități și multe schimbări

Vrei să știi ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor? Citește horoscop 2021! Berbec, vei fi favoritul astrelor!

Amintiri din copilărie: Halle Berry a avut primul orgasm la 11 ani

Actrița americană a dezvăluit că și-a descoperit sexualitatea când avea doar 11 ani.

Cele mai scumpe parfumuri din lume

Unele dintre cele mai scumpe parfumuri din lume au povești aparte, includ ingrediente extrem de rare și sunt ambalate în sticluțe din materiale prețioase.