13 ani de la moartea lui Michael Jackson, idolul controversat al unei întregi generații

Pe 25 iunie se împlinesc 13 ani de la moartea Regelui Muzicii Pop. Michael Jackson a încetat din viață în anul 2009, la vârsta de 50 de ani, în locuința lui din Los Angeles.Decesul starului pop a venit ca un șoc pentru familia lui și...

Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 iunie-3 iulie. Vărsătorul nu trebuie să se lase descurajat

Vărsătorul nu trebuie să se lase descurajat de veștile rele legate de bani. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

De ce nu este bine să dormi pe partea dreaptă? 4 probleme pe care le-ar putea cauza

Când ajungi în sfârșit în pat după o zi lungă, probabil te ghemuiești sub pătură fără să te gândești prea mult la poziția în care te așezi.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 27 iunie-3 iulie. Balanța trebuie să aibă mai multă încredere în ea

Balanța trebuie să aibă mai multă încredere în ea și să fie mai îndrăzneață. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Testul simplu și practic, care te ajută să iei cea mai bună decizie pe loc

Luarea deciziilor este o chestiune complicată, chiar dacă uneori este vorba de un răspuns simplu precum da sau nu.

12 femei celebre care au ales să nu se căsătorească niciodată

În secolul trecut, staruri precum Coco Chanel și Greta Garbo au decis să rămână singure din diferite motive. Iar în prezent, unele femei celebre le urmează exemplul. Kylie Minogue, Charlize Theron sau Lucy Liu nu au fost căsătorite...

Shoturi reci cu ghimbir și ananas: o rețetă cu multiple beneficii pentru sănătate

O alimentație cu efect antiinflamator nu înseamnă să renunți la toate gusturile care îți plac. Dimpotrivă, ea poate deveni chiar delicioasă!

Horoscopul banilor pentru luna iulie. Racul are o intuiție foarte bună

Racul ar trebui să se lase purtat de intuiție. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Gemenii găsesc rețeta secretă pentru fericire

Gemenii găsesc rețeța secretă pentru fericire. Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Claudia Schiffer nu s-a schimbat deloc! Supermodelul arată perfect în costum de baie, la 51 de ani

Claudia Schiffer este unul dintre supermodelele de top ale anilor '90. Deși a împlinit vârsta de 51 de ani, fostul model arată în continuare impecabil și nu pare să se fi schimbat prea mult de-a lungul timpului.Ea a publicat pe contul său de...

Brad Pitt simte că se află la final de carieră: „Sunt pe ultima sută de metri”

Brad Pitt a declarat într-un interviu recent că se apropie de „pensionare”, după o carieră de peste 30 de ani în lumea filmului.„Consider că sunt pe ultima sută de metri”, a spus actorul în vârstă de 58 de ani, care apare pe coperta...

3 proiecte de weekend pe care le poți face în casă: Sunt utile și te scapă de anxietate

Te neliniștește gândul că e weekend și te vei plictisi din nou în casă?

Sfaturi pentru o digestie corectă. Ce alimente sunt mai ușor de digerat

Unele alimente pot fi greu de digerat, în special pentru persoanele care au probleme cu sistemul lor digestiv. Balonarea, refluxul de acid și durerea abdominală sunt toate simptome ale acestui lucru.