VIDEO Cum fac dragoste eco-sexualii? Explicaţiile lor şi ale psihologilor!

O nouă modă pare a se răspândi printre amatorii de sex din întreaga lume. Eco-sexualii, căci aşa se intitulează adepţii acestui nou trend, se ghidează după principiul „sexul poate dăuna

O nouă modă pare a se răspândi printre amatorii de sex din întreaga lume. Eco-sexualii, căci aşa se intitulează adepţii acestui nou trend, se ghidează după principiul „sexul poate dăuna grav mediului înconjurător“.

Cei care practică sexul eco vor să atragă atenţia la modul cât se poate de serios asupra poluării pe care o implică până şi actul sexual. Eco-sexualii au grijă nu doar ca mijloacele de transport pe care le folosesc zi de zi să fie cât mai puţin nocive pentru natură, produsele pe care le consumă să fie obţinute cu grijă faţă de mediul înconjurător, să recicleze tot ce se poate sau să folosească cât mai multe produse biodegradabile, ci să trăiască eco în toate privinţele, notează cei de la Spy News.

Cum fac însă eco-sexualii dragoste? Ei bine, ei recomandă folosirea prezervativelor din latex de primă calitate, obţinut din arborele de cauciuc, teoretic biodegradabil. În plus, toate substanţele adăugate cauciucului sunt naturale. Mai mult de atât, după o partidă de sex, prezervativele nu trebuie aruncate la coşul de gunoi, ci trebuie duse la o groapă în care deşeurile sunt astupate cu pământ.

În plus, în cazul în care vor să apeleze la jucării sexuale, persoanele amatoare de astfel de plăceri trebuie să apeleze la jucării care se încarcă de la soare, precum vibratoarele cu baterii solare, sau ala ccesoriile erotice realizate din plastic sau cauciuc reciclat.

Foarte atenţi la detalii, eco-sexualii îşi cumpără lenjerie intimă fabricată doar din bumbac natural, iar lubrifianţii pot fi înlocuiţi cu ulei de măsline.

Din punct de vedere psihologic, cuplurile care se orientează către eco-sex pot găsi în această nouă abordare a intimităţii, inclusiv o modalitate de a-şi condimenta viaţa sexuală, explică psihoterapeutul Guy Winch pentru revista „Psychology Today“.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod