Vestimentatie pentru sex

Hainele sexy dezvaluie tot atat de mult pe cat ascund, cu privire la personalitatea celui care le poarta precum si in privinta trupului persoanei respective. Imbracarea unor haine...
Hainele sexy dezvaluie tot atat de mult pe cat ascund, cu privire la personalitatea celui care le poarta precum si in privinta trupului persoanei respective. Imbracarea unor haine care se muleaza pe contururi si scot in evidenta silueta constituie una din caile prin care atat barbatii, cat si femeile transmit semnale sexuale.

Vestimentatia fantezista in vederea actului sexual este ceva care-i atrage pe oameni ca un mod de a interpreta anumite roluri aferete personaliatii lor, pe care in mod normal nu le pun in practica. Femeilor le place sa poarte haine care le fac sa arate sexy si sa obtina o reactie pozitiva din partea partenerului lor, dar uneori se poate instala temerea ca barbatul cu care impart patul s-ar putea sa faca dragoste cu colantii si jartierele si nu cu ele.

Daca adoptati o costumatie speciala, faceti in asa fel incat sa fie ceva distractiv pentru amandoi. Fanteziile sunt rezervate jocurilor amoroase si nu trebuie transferate in viata de zi cu zi. Daca unui barbat ii place senzatia lenjeriei feminine lipite pe pielea sa, nu e corect sa il acuzi la micul dejun ca ar fi travestit.

Asta nu va face decat sa distruga increderea si sa-i intareasca inhibitiile. In mod similar, agresiunile si dezamagirile in cadrul relatiei voastre nu trebuie transpuse intr-o situatie fantezista, care trebuie sa faca apel numai la emotiile si necesitatile caracteristice unor visuri indraznete. Mania si violenta reale pot destrama visul si chiar ii provoaca un rau partenerului pe care l-ai pus in mod deliberat intr-o postura vulnerabila.

Incaltamintea sexy


Pantofii sexy sunt o parte esentiala a vestimentatiei "speciale". Sandale cu barete delicate, combinate cu unghii lacuite; papuci exotici de seara conceputi mai mult pentru budoar decat pentru asfalt; cizme mulate din piele cu tocuri ascutite - toate acestea isi merita locul in garderoba destinata fanteziilor sexuale.

Care este motivul pentru care barbatii se excita la vederea unei femei care poarta tocuri inalte? La unii, este vorba de faptul ca e place ideea de a fi tratati cu severitate de catre o femeie inalta, incaltata cu niste pantofi agresivi, cu tocuri "cui".

Asta le aduce aminte de copilarie, cand placerile sexuale erau asociate cu pedeapsa. Majoritatea pantofilor cu toc confera femeii o sileuta apetisanta. Pentru a contrabalansa aplecarea inainte produsa de tocuri, femeia trebuie sa-si arcuiasca spatele, ceea ce presupune sa-si proiecteze in fata abdomenul si sanii. Acesta are totodata efectul de a scoate in evidenta talia si fesele.

Muschii gambei se contracta o data cu ridicarea calcaiului, ceea ce creeaza o noua curbura. Mersul leganat al femeii care poarta tocuri inalte determina o miscare sinuoasa a tuturor rotunjimilor corporale si sugereaza o anumita vulnerabilitate insotita de senzualitate.

Exista si alte aspecte legate de incaltaminte, pe langa tocuri, care au sex appeal. Actul propriu-zis al incaltarii piciorului este in sine un simbol sexual. Nu e deloc o coincidenta faptul ca unirea dintre Cenusereasa si printul ei s-a facut pe acesta cale.

Varful pantofului este un simbol falic, lucru evident la pantofi precum cei numiti poulaine, niste pantofi barbatesti purtati in Evul Mediu, care aveau varful atat de lung incat trebuia umplut cu muschi pentru a-l metine drept. Uneori era curbat in sus si spre spate, fiind legat cu un lantisor de glezna.

Sandalele cu botul decupat purtate de femeile din zilele noastre au o semnificatie sexuala similara. Faptul ca papucul Cenuseresei era facut in mod neportivit din sticla se datoreaza unei erori de transcriere a manuscrisului original, unde era descris ca fiind nu "de verre" (din sticla), ci "de vair" (din blana), ceea ce ar fi fost mult mai adecvat ca simbol si mult mai usor de purtat.

Pantofii cu barete si catarame au conotatii legate de practica bondage, in vreme ce pantofii care arata "arcada plantara" a femeii sau "clivajul" degetelor de la picioare amintesc de corsetele care pun in evidenta si ascund totodata sanii. Desi barbatii care au un adevarat fetis al pantofilor sunt putini, potentialul sexual al pantofilor actioneaza asupra tuturor oamenilor si prin urmare merita valorificat intru sporirea placerii.

Articol preluat din "Tehnici sexuale esentiale", aparut la editura "Pro Editura si Tipografia" 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 14 Nov 2010, 21:32
    buna

    soooper site:Xil iubesc!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod