Un nou studiu despre mintea bărbaţilor. De câte ori pe zi crezi că se gândesc la sex?

Există foarte multe voci care îi condamnă pe bărbaţi că au în minte doar sex şi că nu vor nimic altceva de la o femeie. Problema masculilor este însă că persoanele despre care aminteam

Există foarte multe voci care îi condamnă pe bărbaţi că au în minte doar sex şi că nu vor nimic altceva de la o femeie. Problema masculilor este însă că persoanele despre care aminteam puţin mai înainte se bazează pe rezultatele obţinute de sexologi în urma studiilor şi a sondajelor.

De-a lungul timpului au fost realizate mai multe studii pentru a se afla cât de mult îşi doresc bărbaţii să facă sex şi de câte ori pe zi se gândesc la acest lucru. Cel mai recent astfel de studiu a fost realizat în urmă cu aproximativ o lună de un site de specialitate din Statele Unite.

În cadrul studiului au fost chestionaţi peste 3.000 de persoane, iar rezultatele nu au mirat pe nimeni: bărbaţii se gândesc la sex de mult mai multe ori decât femeile. Sondajul a arătat că unui bărbat îi vine pofta de sex de 13 ori pe zi, în timp ce o femeie se gândeşte la amor de doar 5 ori. „Bărbaţii sunt cunoscuţi pentru faptul că au fantezii sexuale foarte dese, însă cu adevărat uimitor este de câte ori o fac pe săptămână“, au spus sexologii. Acelaşi studiu a arătat şi faptul că, deşi se gândesc foarte des la sex, bărbaţii au parte de amor de doar două ori pe săptămână.

Chiar şi aşa, cu 91 de partide fictive de sex pe săptămână, dar doar cu două reale, trei sferturi dintre masculii chestionaţi au afirmat că sunt mulţumiţi de numărul partidelor de sex de care au parte săptămânal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod