Trei trucuri ca să exploatezi la maximum vibratorul

Nu uita să foloseşti un gel lubrifiant de fiecare dată când te joci cu el, deoarece acesta are rolul de a intensifica şi mai mult senzaţiile pe care le simţi Nu trebuie să te ruşinezi

Nu uita să foloseşti un gel lubrifiant de fiecare dată când te joci cu el, deoarece acesta are rolul de a intensifica şi mai mult senzaţiile pe care le simţi
Depositphotos_13251825_m-2015-buna

Nu trebuie să te ruşinezi şi nici să îţi interzici folosirea acestei jucării sexuale care poate să-ţi intensifice plăcerea pe care o simţi atât singură, cât şi în timpul partidelor de amor cu partenerul.

Iată trei trucuri ca să exploatezi vibratorul la maximum şi să îl foloseşti corect:

1. Foloseşte lubrifiant

Pentru ca senzaţiile să fie mai intense şi vibratorul să alunece dându-ţi plăceri intense este mai bine să foloseşti un lubrifiant.

2. Dacă are mai multe trepte, foloseşte-o pe prima

Prima atingere a clitorisului cu vibratorul trebuie să fie una delicată, de aceea este bine să foloseşti treapta cu vibraţiile mai puţin intense. Dacă vibratorul tău nu are aşa ceva, atunci asigură-te că nu atingi direct şi în mod brutal clitorisul, ci plimbă-l pe lângă el pentru a stimula intens zona.

3. Joacă-te cu el

Plimbă vibratorul în zonele dorite şi joacă-te cu senzaţiile tale. Îndepărtează-l şi apropie-l delicat în zonele cele mai vulnerabile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod