Top 5 trucuri sexuale care nu-i excită deloc pe bărbaţi. Descoperă-le!

Există momente în viaţa de cuplu când bărbatul vrea ca femeia să preieia iniţiativa şi să-l facă să ajungă la extaz. Însă, astfel de momente trebuie pregătite cu grijă, pentru a nu

Există momente în viaţa de cuplu când bărbatul vrea ca femeia să preieia iniţiativa şi să-l facă să ajungă la extaz. Însă, astfel de momente trebuie pregătite cu grijă, pentru a nu face nicio greşeală.

Psihologului Cammi Balleck, autoar al cărţii „Happy, the New Sexy“, a întocmit o listă cu trucuri sexuale despre care tu crezi că îi excită pe bărbaţi, dar de fapt mai rău îi enervează.

Îl zgârii cu unghiile

Sexul sălbatic este prezent în aproape toate filmele. Chiar dacă în astfel de producţii actriţele îi zgârie pe spate pe actori, în viaţa reală nu este recomandat să faci aşa ceva. În loc să urle de plăcere, iubitul tău cu siguranţă va ţipa de durere.

Stingi lumina

Bărbaţilor le place să te privească în timp ce faceţi sex, iar dacă stingi lumina îl poţi face să-şi piardă interesul pentru partida de amor şi pentru tine.

Te machezi strident

„Naturaleţea este un ingredinet foarte bun în dormitor“, spune Cammi Balleck. Aceasta afirmă că bărbaţilor le plac în general femeile aranjate, însă când vine vorba despre sex, vor să aibă alături o femeie cât mai naturală.

Programezi totul

Dacă îl exciţi trimiţându-i câteva mesaje erotice sau poze sexy, este toul perfect. Dacă sari calul şi îi spui că veţi face sex într-un anumit loc, la o anumită oră, nu se va simţi deloc confortabil şi s-ar putea să ai o supriză şi să-ţi că nu va putea face dragoste cu tine atunci.

Îi dai prea multe indicaţii

Chiar dacă îşi doreşte în anumite momente să nu facă nimic în pat şi tu să fii şefa, ai grijă să nu-i dai prea multe indicaţii. Cu siguranţă acest lucru mai rău îl va enerva şi partida de amor se va termina prost.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod