Studiu: Şi bărbaţii mimează orgasmul. Află de ce fac asta!

Un studiu realizat anul trecut în Statele Unite ale Americii, de profesorii de la Universitatea Harvard, a demonstrat faptul că nu doar femeile mimează orgasmul, ci şi bărbaţii. Studiul

Un studiu realizat anul trecut în Statele Unite ale Americii, de profesorii de la Universitatea Harvard, a demonstrat faptul că nu doar femeile mimează orgasmul, ci şi bărbaţii.

Studiul realizat de cei de la Harvard venea la doar câteva luni de zile după un sondaj realizat de cei de la Universitatea din Kansas, ale cărui rezultate erau că 30% dintre masculi mimează orgasmul.

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Harvard, bărbaţii simulează orgasmul pentru că ţin la partenerele lor şi sunt foarte dedicaţi relaţiilor pe care le au.

Abraham Morgentaler, unul dintre profesorii care s-au ocupat de studiu şi care a publicat şi o carte pe această temă, a afirmat că pentru el nu este o surpriză faptul că bărbaţii mimează punctul de maximă plăcere.

„Marea surpriză pentru mine atunci când am început să studiez acest aspect, acum 25 de ani, a fost că, atunci când un bărbat se află într-o relaţie, pare să ţină mai mult la partener decât la el însuşi. Pentru fiecare bărbat care se poartă urât cu o femeie, eu pot da alte exemple de 10 bărbaţi care sunt dedicaţi şi loiali şi fac tot posibilul pentru a fi un partener de nădejde“, a spus profesorul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod