Sexul, printre subiectele de discuţie preferate de bărbaţi

Nu doar femeile obişnuiesc să discute detalii despre viaţa intimă cu prietenele lor. Şi bărbaţilor le face plăcere să povestească despre relaţiile lor, potrivit unui studiu realizat de

Spending Friday night in bar. Two happy young men in shirt and tie talking to each other and gesturing while drinking beer at the bar counter

Nu doar femeile obişnuiesc să discute detalii despre viaţa intimă cu prietenele lor. Şi bărbaţilor le face plăcere să povestească despre relaţiile lor, potrivit unui studiu realizat de Quirl, o companie de marketing.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 400 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar tema acestuia au fost principalele subiecte de discuţie dintre bărbaţi şi prietenii lor, scrie adevărul.ro.

Deşi se credea că bărbaţii vorbesc în general despre sport, 69% din intervievaţi au spus că sunt deschişi la discuţii despre dragoste, sex, relaţii şi sănătate.

Iată care sunt câteva din detaliile intime pe care bărbaţii le împărtăşesc cu prietenii: „Weekendul acesta am mers împreună cu prietena mea să bem ceva cu un grup de prieteni şi am realizat brusc că cel puţin trei dintre băieţi ştiu că am făcut sex cu ea cu o săptămână înainte pe aleea din faţa casei părinţilor ei, în maşină”, povesteşte Justin R. „Vorbim despre cât de des facem sex, dar fără să dăm detalii intime, despre cât de bună este ea în pat, de exemplu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod