Sexul ocazional, frecvent în concedii. Ce tip de vacanţă favorizează aventurile

Vasele de croazieră au devenit locul preferat de turişti pentru amor cu necunoscuţi, este concluzia unui studiu recent. La cercetarea realizată de platforma Cruise.co.uk şi citată de publicaţia

hghgj

Vasele de croazieră au devenit locul preferat de turişti pentru amor cu necunoscuţi, este concluzia unui studiu recent. La cercetarea realizată de platforma Cruise.co.uk şi citată de publicaţia britanică "Daily Mail" au participat peste 200.000 de persoane.

Aproximativ 80% dintre cei chestionaţi au mărturisit că au amintiri erotice intense din croaziere. De asemenea, un turist din cinci a recunoscut că şi-a înşelat partenerul de viaţă într-o astfel de vacanţă, iar 80% din aceştia se aflau pe vas cu partenerul.

Unul dintre descoperirile surprinzătoare ale acestui studiu este că cei mai activi sexual pe vasele de croazieră nu sunt cei tineri, cum poate ne-am fi aşteptat, ci persoanele trecute de 65 de ani, în proporţie de peste 30%.

Cu toate că aventurile sexuale în largul mării sunt în creştere, măsurile de protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală lasă de dorit, potrivit aceluiaşi studiu. Şi asta pentru că 70% dintre vasele de croazieră nu vând prezervative la bord, iar 80% din ele nu le pun femeilor la dispoziţie pilula de a doua zi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod