Sexul în maşină, cel mai incitant. Jada Pinkett şi Will Smith îl recomandă!

Vara este perioada perfectă pentru aventuri pasionale în aer liber. Drumul spre mare sau munte poate deveni plictisitor, iar o mică "pauză" pe bancheta din spate îl poate face cu mult mai

Vara este perioada perfectă pentru aventuri pasionale în aer liber. Drumul spre mare sau munte poate deveni plictisitor, iar o mică "pauză" pe bancheta din spate îl poate face cu mult mai plăcut.

Cercetatorii chiar au descoperit, în urma unui studiu efectuat de un brand de prezervative, că masina este cel mai incitant loc pentru sex, urmat de pat, aer liber şi dusş. Ce-l face atât de popular? În primul rând, riscul de a fi surprinşi de alte persoane sau chiar de organele de poliţie sporeşte plăcerea şi poate da naştere unor orgasme greu de uitat.

Frumoasa Jada Pinkett şi soţul ei, Will Smith, sunt mari amatori ai aventurilor pe patru roţi. Actriţa a povestit că una dintre cele mai fierbinţi amintiri a fost o partidă de sex cu Will în limuzină. "Ne aflam în limuzină, în drum spre gala Oscarurilor. Will m-a privit într-un fel care mă înnebuneşte. Am început să ne sărutăm pasional, iar lucrurile au decurs sălbatic. Am ratat covorul roşu şi am pierdut tot machiajul, dar a meritat,"  a povestit vedeta pentru revista Shape.

Pentru o partidă de sex de neuitat, ţine cont de aceste sfaturi:
1. Nu renunţa la toate hainele. Riscul să fiţi surprinşi este mare şi ai nevoie de textile pentru a te acoperi.

2. Bancheta din spate, ideală pentru a diversifica poziţiile. Dacă vrei să încerci locurile din faţă, foloseşte-l pe cel din dreapta. Acesta îţi "va permite" un woman on top memorabil.

3. Scaune din piele? Ai grijă la arsurile provocate de frecare! Pune un prosop sau o pătură pentru a nu rămâne cu semne dureroase.

4. Mărimea (maşinii) contează! Dacă vă aflaţi într-o maşină mică, care nu vă permite prea multe poziţii, mutaţi-vă pe capota maşinii.

5. Alege locuri mai puţin populate dacă nu vreţi să ajungeţi pe youtube. De asemenea, indicat este să aştepţi noaptea, pentru a nu fi deranjaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod