Sex. Probleme cu erecţia? Cum să îl încurajezi când dă greş

Se întâmplă chiar şi celor mai înfocaţi amanţi. Dacă pentru tine este doar o "întâmplare nefericită", el o poate vedea ca pe o adevărată tragedie. Ţine doar de tine să-l încurajezi şi să nu transformi situaţia în una traumatizantă pentru el.

Pentru a evita aceste probleme pe viitor, trebuie să îţi alegi cu grijă cuvintele de încurajare şi, în niciun caz, nu trebuie să faci glume pe seama lui şi nici să-i arăţi că eşti supărată sau dezamăgită. Iată câteva sfaturi despre ce să spui şi cum să abordezi problema pentru a trece mai uşor peste situaţia neplăcută.

"Nu-ţi face griji, iubitule. Se întâmplă tuturor bărbaţilor". Chiar dacă există riscul ca aceste cuvinte să-l facă să-şi pună întrebări legate de experienţele tale sexuale anterioare, acestea îl vor ajuta să nu simtă singurul afectat. O astfel de suferinţă este mai uşor de îndurat când este împărţită cu alţii.

"Şi mie mi se întâmplă uneori." Bărbaţii nu realizează că şi noi ne putem confrunta cu probleme asemănătoare. Chiar dacă suntem excitate, de multe ori se întâmplă să nu ne lubrifiem natural suficient pentru a continua. Dă-i de înţeles că astfel de probleme sunt normale şi ajută-l să se relaxeze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod