Sex. Probleme cu erecţia? Cum să îl încurajezi când dă greş


"Asta înseamnă că pot să fac ce vreau cu tine. Ador preludiul." Poţi încerca să îi distragi atenţia şi să continuaţi cu atingeri şi săruturi. Cu puţin noroc vei reuşi să-l relaxezi suficient pentru a continua. Dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte, provoacă-l să-şi folosească limba şi mâinile pentru a te aduce la orgasm. Transformă experienţa în una satisfăcătoare pentru amândoi.

"De ce îţi faci griji, ştiu că eşti un amant bun. Mă faci mereu fericită." Aminteşte-i de experienţele anterioare şi că astfel de situaţii sunt rare. Are nevoie de tine pentru a-i ridica moralul şi pentru a-i reda încrederea în sine.

"Dacă vrei să încercăm altceva, spune-mi". Arată-i că eşti acolo pentru el şi că eşti dispusă să-l ajuţi. Întreabă-l dacă doreşte să-l stimulezi tu sau dacă vrea să se odihnească. Nu ignoraţi problema şi discutaţi şi despre posibilele cauze, cum ar fi oboseala, stresul sau câteva pahare de alcool în plus.

Activitatea din dormitor nu este perfectă şi este nevoie de efort din partea ambilor parteneri pentru a o face satisfăcătoare. Dacă iubitul tău are frecvent probleme cu erecţia, trebuie să luaţi măsuri. AICI găseşti câteva sfaturi utile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod