Sex oral: 11 trucuri care te transformă dintr-o amatoare într-o maestră

Ţi-ar plăcea să te simţi în elementul tău când îţi satisfaci iubitul oral, iar el să fie dat pe spate de tehnica ta? În continuare, vei afla cele mai tari trucuri de sex oral, care te vor transforma dintr-o amatoare, într-o maestră, în ochii iubitului tău!
Sexul oral nu mai este un subiect tabu pentru tine, dar încă îl practici cu o uşoară timiditate şi ezitare? Cel mai probabil, lipsa de experienţă îşi spune cuvântul... Ţi-ar plăcea să te simţi în elementul tău când îţi satisfaci iubitul oral, iar el să fie dat pe spate de tehnica ta? În continuare, vei afla cele mai tari trucuri de sex oral, care te vor transforma dintr-o amatoare, într-o maestră, în ochii iubitului tău!

1. Penisul lui nu este din porţelan...


Femeile tratează penisul iubitului precum şi-ar dori ele să fie tratate, cu gentilitate! Ar trebui să ştii că ce ţi se pare ţie o atingere prea dură, iubitului tău s-ar putea să-i placă. Aşadar, nu ezita să-i atingi penisul cu mai multă intensitate...

2. ... dar nici vreo tehnică prea sălbatică nu-l satisface


La polul opus, femeile care au studiat câteva filme erotice cu scene de sex oral pot ajunge la concluzia că bărbaţilor le place sexul oral viguros, făcut într-un ritm alert. N-ar trebui să urmezi exemplul extrem promovat de actriţele xxx. Abordează-i penisul cu senzualitate şi imaginaţie! Începe partida de sex oral cu săruturi de-a lungul penisului. Tachinează-i capul penisului cu limba. Mai apoi, cuprinde-i penisul cu buzele şi mişcă-te lasciv, de sus în jos şi invers, cu o uşoară rotire a capului, atât cât să-i trezeşti fiecare nerv în parte.
O tehnică senzuală de sex oral îi poate oferi iubitului tău un orgasm mult mai intens, de neuitat!

3. Mişcările variate fac deliciul sexului oral


Sexul oral mecanic, prestat, parcă, în criză de timp, poate deveni monoton pentru iubitul tău. N-ar trebui să te miri dacă acesta întârzie să aibă orgasm. Încearcă mai bine aşa: răsfaţă-l cu buzele şi limba pe toată lungimea penisului, iar mai apoi cuprinde-i doar capul. În plus, alternează sexul oral cu stimulare manuală. În acest fel îţi odihneşti maxilarul şi spargi monotonia.

4. Atinge-i testiculele şi intensifică-i orgasmul


Poţi varia mişcările incluzând în meniu şi stimularea testiculelor. În timpul sexului oral îţi poţi da seama cât de aproape este de orgasm iubitul tău doar privindu-i testiculele. Pe măsură ce se apropie de orgasm, scrotul lui se strânge, iar testiculele se ridică la baza penisului. Când remarci aceste schimbări, nu ezita să-i atingi testiculele, care devin o zonă foarte erogenă.

5. "Tunelul plăcerii", pentru un orgasm instant


Dacă vrei să-i oferi iubitului tău un orgasm rapid, experţii de la intimatemedicine.com îţi recomandă următoarea tehnică: cuprinde cu buzele doar capul penisului. Formează un cerc cu degetul mare şi cel arătător.
Acest cerc ar trebui să fie o continuare a buzelor tale. Ar trebui să existe contact permanent între buze şi degetele ce formează cercul. Cu cealaltă mână formezi tot un cerc pe care îl plasezi sub primul cerc. În acest fel creezi un tunel ferm şi incitant pentru penis, care se termină cu buzele şi limba ta.

6. Învaţă cum să foloseşti eficient saliva


Când salivezi în timpul sexului oral, probabil că primul tău instinct este să te abţii de la acest lucru şi să înghiţi, în încercarea de a păstra igiena. Sexologii susţin, însă, că acest instinct sabotează plăcerea unui bărbat, deoarece saliva este un lubrifiant excelent. Ca să arăţi că eşti o maestră a sexului oral, lasă forţa gravitaţională să-şi urmeze cursul, având grijă ca saliva să ajungă pe penisul lui. În acest fel, senzaţiile devin mult mai plăcute pentru iubitul tău. Pentru siguranţă, poţi aşeza la începutul partidei un prosop sub posteriorul iubitului.

7. Erecţia nu e sinonimă cu plăcerea


Femeile cred în mod eronat că dacă penisul nu este erect înseamnă că tehnica lor de sex oral este una jalnică. Dar lucrurile nu stau chiar aşa. Poţi începe să-i faci iubitului tău sex oral încă de când penisul său se află în stare flască.
Chiar dacă el nu se întăreşte imediat, continuă să-l dezmierzi, căci senzaţiile sunt foarte plăcute pentru partenerul tău. Un bărbat poate avea orgasm, chiar dacă penisul său nu este complet erect!

8. Răsfaţă-i cel mai sensibil punct cu partea anterioară a limbii


Frenulum este zona cea mai erogenă a penisului, adică acea aţă care uneşte prepuţul de capul penisului. Un mod inedit de a-i stimula această zonă este cu limba, dar cu partea anterioară, care este mai fină. Textura de mătase a limbii îi va da fiori de plăcere! O tehnică fierbinte de stimulare este aceasta: ţine penisul cu o mână şi lipeşte-ţi bărbia de partea mediană a penisului, pentru stabilitate, iar mai apoi, atinge-i aţa penisului cu partea anterioară a limbii, mişcând-o într-o parte şi-n alta.

9. Alternează ritmul când îi faci sex oral


Experţii în sex tantric recomandă alternarea vitezei cu care faci sex oral. În loc să te mişti de sus în jos într-un ritm constant, începe cu 5 mişcări lente, apoi 4 mişcări lente şi una rapidă, mai apoi 3 mişcări lente şi două rapide şi tot aşa până când ajungi la 5 mişcări rapide, după care inversezi şi revii la 5 mişcări lente. În acest fel îi vei provoca un orgasm foarte intens!


10. Alege o poziţie în care tu stai dedesubt


O poziţie inedită de sex oral este cea în care îl laşi pe iubitul tău să stea deasupra. Aşază-te pe pat cu faţa în sus şi capul la marginea patului, lăsat uşor pe spate.
Iubitul tău va sta deasupra ta. El este cel care se mişcă şi controlează profunzimea penetrării. Roagă-l să nu se avânte prea tare şi dă-i de înţeles care-ţi sunt limitele, plasând mâinile strategic pe fesele lui. Potrivit redbookmag.com, când bărbatul controlează femeia, actul nu se mai cheamă felaţie, ci "iruminaţie" (n.r. "irrumination"). Această poziţie creează un unghi perfect, care îţi permite să cuprinzi mai mult din penis. Iubitul tău va adora această poziţie, din care are parte de o privelişte erotică şi de o stimulare foarte intensă a penisului, dar şi a posteriorului!

11. Continuă să-i faci sex oral şi după orgasm


Mulţi bărbaţi şi-ar dori să fie răsfăţaţi cu buzele şi limba, inclusiv după ce au ejaculat. Senzaţiile de după sunt foarte plăcute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod